Τελευταία Ενημέρωση 14/04/06
14-04-2006 ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Μεγάλη απογοήτευση και προβληματισμό έφεραν στις τάξεις όλων των ανησυχούντων για το διοικητικό μέλλον της ομάδας , οπαδών του ΠΑΟΚ τα λεγόμενα του κ. Παπαδόπουλου σε ραδιοφωνική εκπομπή μέγιστης ακροαματικότητας σήμερα το απόγευμα.

Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του Ιβαν Σαββίδη στην Ελλάδα κατάφερε να αποπροσανατολίσει τους πάντες , ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.Δεν έπεισε σε καμία περίπτωση για το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει ο ίδιος σε μια μελλοντική διοίκηση και περιμένουμε από τον ίδιο τον Ελληνο - Ρώσο μεγαλοεπιχειρηματία να ρίξει φως στην υπόθεση.

Εφ’ όσον ο Ιβαν Σαββίδης ενδιαφέρεται πραγματικά για τον ΠΑΟΚ πρέπει να επιληφθεί ο ίδιος προσωπικά επί του θέματος και να δώσει την λύση που απαιτείται ώστε να διαλευκανθεί το τοπίο της πώλησης και η εμπλοκή με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
( όπως είχαμε γράψει στην ανακοίνωση μας στις 12/4/2006 )

Από εδώ και στο εξής πιστεύουμε στα λεγόμενα μόνο του ίδιου του κ. Σαββίδη και τα όσα λένε οι Παπαδόπουλοι και οι Καχριμάνηδες τ’ αφήνουμε για τους ευκολόπιστους φίλους μας , φουρνάρηδες και τους λοιπούς ερτζιανούς ακροατές καραστάνηδες.

Φτάνει πια! Μεσανατολικό έγινε κι αυτό το ζήτημα!


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]