Τελευταία Ενημέρωση 12/04/06

12-04-2006 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λανθασμένη αποδείχτηκε τελικά η όποια πληροφόρηση είχαμε μέχρι τώρα από τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., αλλά και από κάποιους εκπροσώπους του ίδιου του Ρώσου μεγιστάνα σχετικά με την “προχωρημένη” συμφωνία πώλησης σχεδόν όλου του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ο IVAN SAVVIDIS φρόντισε σε χτεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις να τονίσει πως καμία συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα και πως ούτε θα έρθει την ερχόμενη Παρασκευή στην Ελλάδα σύμφωνα με το αρχικό του πρόγραμμα .Είπε και άλλα ο κ. Σαββίδης , λεγόμενα που σε καμία περίπτωση δεν άφησαν ούτε στο ελάχιστο ικανοποιημένο τον κόσμο του ΠΑΟΚ που περίμενε πως και πως ν ακούσει κάτι ουσιαστικά οριστικό.

Μόνο προβληματισμό και ανησυχία μας δημιούργησε η μίνι συνέντευξη καθώς για ακόμη μια φορά βλέπουμε μια ακόμα σοβαρή περίπτωση μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παίρνει στραβό δρόμο .. θεωρούμε πως ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος πρέπει να έρθει στην Ελλάδα και να δώσει λύση σε όλα αυτά που ακούγονται δεξιά και αριστερά αλλά και να γίνει πιο συγκεκριμένος στις τοποθετήσεις των φερόμενων συνεργατών του (περίπτωση κ. Παπαδόπουλου) και των νομικών εκπροσώπων του.

Αν είναι αποφασισμένος να προχωρήσει και να τελειώσει το θέμα , αν τελικά δεν ενδιαφέρεται αυτός αλλά οι ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ,αν ο ίδιος είναι "βιτρίνα" στην υπόθεση , αν η υπόθεση δεν είναι "ξέπλυμα" , αν δεν τον ενδιαφέρει τόσο ο ΠΑΟΚ αλλά μια επένδυση σε οποιαδήποτε ομάδα στον ευαίσθητο και νευραλγικό χώρο των Βαλκανίων , αν θα μπορέσει να υποσχεθεί λαμπρό μέλλον για τον ΠΑΟΚ και να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του , αν θα κατασκευαστεί νέο γήπεδο , αν και αν , και αν ..
Εκατοντάδες "αν" , που βασανίζουν όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και που περιμένουν απάντηση.

Κύριε Ιβάν Σαββίδη το μήνυμα μας προς το πρόσωπο σου με όλο το σεβασμό που σου έχουμε είναι ένα: ΜΗ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ.Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ (που λεει και ο λαός ).Η ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ (κατά σύμπτωση η ερχόμενη Κυριακή είναι αυτή των Βαΐων ) ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ Η ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ.
ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΕΙΤΕ ΚΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

PAOK FANS
NORTHERNERS
Τμήμα Επικοινωνίας

[Eπιστροφή στις Ανακοινώσεις] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]