Τελευταία Ενημέρωση 09/03/06

09/03/06 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ GUESTBOOK

Guest στην αγγλική γλώσσα σημαίνει φιλοξενούμενος. Guestbook ονομάζεται το βιβλίο των φιλοξενουμένων. Απλά πράγματα. Το βιβλίο όπου συνηθίζουν να υπογράφουν τους χαιρετισμούς και τις παρατήρησεις τους οι φιλοξενούμενοι. Πολύ απλά πράγματα!Ο χώρος όπου οι φιλοξενούμενοι πρώτα απ’όλα πρέπει να σέβονται τον εαυτό τους καθώς χαρακτηρίζονται απο τα κείμενα – παρατηρήσεις όπως αυτά αποτυπώνονται στο guestbook αλλά κυρίως να σέβονται και τον οικοδεσπότη που τους φιλοξενεί.Πάρα πολύ απλά πράγματα!

Δυστυχώς στο δικό μας πειραματικό guestbook συνέβησαν πολλές ασχήμιες πέρα απο κάθε σεβαστό κανόνα υποτυπώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αν και μειοψηφεία στο χώρο αυτό προσπάθησαν να βρούν καταφύγιο διάφορα ψυχικά άρρωστα και κομπλεξικά ανθρωπάκια , θρασύδειλοι ομοφυλόφιλοι και κρυφαδερφές που κρυβόμενοι πίσω απο την ανωνυμία τους νόμιζαν αρχικά πως θα μας δημιουργούσαν πρόβλημα. Υποκείμενα που τους θεωρούσαμε φίλους και αδερφούς αλλά στην πορεία αποδείχτηκαν μισογύνηδες και ύπουλα φίδια. Αναρχοαριστεριστές της φάπας και ακροδεξιοί της πλάκας! Αστείοι αντίπαλοι δολιοφθορείς μέχρι και μπάτσοι της criminal electronic!
Αφού λοιπόν τους ανεχτήκαμε
όλους αυτούς (κακώς όπως μας έλεγε και ο Φώτης και πόσο δίκιο είχε ) και προσπαθήσαμε πάμπολες φορές να τους επαναφέρουμε σε νοητικά κόσμιο επίπεδο χωρίς ο χώρος του site και του guestbook να γίνεται πεδίο γελοίων και πολιτικών αντιπαραθέσεων πέρα απο τον ΠΑΟΚ , καταλήξαμε στο πουθενά.

Τέρμα κυρίες και κύριοι! Δεν χρειάζεται ούτε guestbook , ούτε forum , ούτε τίποτε άλλο όσο υπάρχουν όλα αυτά τα λάθη της φύσης που προαναφέραμε. Ζητάμε συγγνώμη απο τη σεβαστή πλειοψηφία αλλά είναι σίγουρα προτιμότερο να μας μεταφέρετε προσωπικά τις όποιες τυχόν παρατηρήσεις και καλοπροαίρετες υποδείξεις σας απο το να χολοσκάμε με το κάθε τσογλάνι που σπάει τα σπυράκια του κρυβόμενο πίσω απο μια οθόνη και πληκτρολογεί ανώνυμα χαμογελώντας ηλίθια κάθε λογής βλακεία. Λοιπόν σκουπίδια τελειώσαμε με guestbook και forum και σεις άντε εκεί που ανήκετε. Στα σκατά! Α ει σιχτίρ κοπριές...

[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]