20-06-2008 ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΟΥΝΤΟΝΟΜΟ

Ο χουντονόμος Ορφανού - Ιωαννίδη είναι έτοιμος προς ψήφιση είναι υπόθεση όλων των οπαδών που επιζητούν την ελευθερία τους και την μη καταδίκη τους για ψύλλου πήδημα.
Πέρυσι έγιναν γνωστές οι φυλακίσεις 13 φιλάθλων του ΠΑΟΚ μετά από καταδίκη τους για αδικήματα της πλάκας και ανάξια λόγου, αδικήματα που όχι μόνο δεν είναι καταδικαστέα από την κοινή γνώμη αλλά είναι πράξεις που συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας από διάφορους συνανθρώπους μας διαφόρων κοινωνικών τάξεων.
Αν προσθέσουμε και τις περιπτώσεις όπου δεν δόθηκε δημοσιότητα και που κι αυτές είναι ουκ ολίγες, θα διαπιστώσουν με ότι βιώνουμε ένα άκρως φασιστικό καθεστώς που έχει που έχει στόχο την πλήρη διάσπαση του συνδεσμιακού κινήματος αλλά κυρίως έχει σαν στόχο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.
Γι’ αυτό άπαντες ΠΑΟΚτσήδες ας ξυπνήσουν κι ας πολεμήσουν ο καθένας με τον τρόπο του τις κρατικές μεθόδους που παραπέμπουν σε Σταλινικά ολοκληρωτικά καθεστώτα.


Σταλινική Δικτατορία: Υπεύθυνη για ένα από τα μαζικότερα και διαρκέστερα εγκλήματα του 20ου αιώνα, της σταλινικής δικτατορίας (δεύτερο σε αριθμό θυμάτων μόνο σε σχέση με την μαοϊκή Κίνα και συγκρίσιμο σε αποκτήνωση μόνο με τη ναζιστική Γερμανία). 

Σημείωση : Το παραπάνω κείμενο είναι άρθρο της συντακτικής επιτροπής και όχι ανακοίνωση των PAOK FANS NORTHERNERS


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]