10-04-2008 Ώρα μηδέν για το μπάσκετΤις πιο δύσκολες ώρες της ιστορίας του διανύει το τμήμα basket του ΠΑΟΚ. Η ομάδα που στα πέτρινα χρόνια του Βουλινού κράτησε ψηλά το φρόνημα του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ και παράλληλα πρόσφερε ημέρες δόξας στο σύλλογο μας με την κατάκτηση Ελληνικών και Ευρωπαϊκών τίτλων βρίσκεται μισό βήμα πριν τον καταστροφικό κατήφορο της Α2.
Δεν θα σταθούμε στα εγκληματικά λάθη που οδήγησαν την ομάδα μας σε αυτή την κατρακύλα και στα πρόσωπα που διέσυραν τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι της ώρας, μ’ αυτούς θ’ ασχοληθούμε σοβαρά όταν περάσει η μπόρα. Κανείς δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητος στη συνείδηση και όχι μόνο του κάθε Παοκτσή οπαδού που δέχτηκε αμέτρητες πίκρες στη φετινή περίοδο.
Η συστράτευση όλων και η στήριξη με κάθε τρόπο επιβάλλεται και είναι καθήκον κάθε φιλάθλου που θέλει να αποκαλείται Παοκτσής. Εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε την ομάδα μας να πέσει κατηγορία όπως έχουν κάνει πολλές φορές κάποιοι άλλοι στην πόλη. Ούτε πρόκειται κανείς να μας ρίξει. Χαιρετίζουμε αισιόδοξα την έλευση Παοκτσήδων βετεράνων καλαθοσφαιριστών αρκεί να προσέχουν τα λεγόμενα τους.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι για την Α2. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ !


Σημείωση : Το παραπάνω κείμενο είναι άρθρο της συντακτικής επιτροπής και όχι ανακοίνωση των PAOK FANS NORTHERNERS


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]