07-02-2008 ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ


Ακόμα ψάχνονται κάποιοι στην ΕΛ.ΑΣ. και στις εισαγγελίες για την υπόθεση με τα διόδια των Μαλγάρων . Μιλάμε για τις κινητοποιήσεις του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ τον Ιούνιο του 2006 όταν με μια μεγαλειώδη μηχανοκίνητη πορεία όπου συμμετείχαν χιλιάδες δίκυκλα και αυτοκίνητα καταφέραμε τον αποκλεισμό των διοδίων στα Μάλγαρα για πάνω από μια ώρα . Με πανέξυπνη τακτική και στρατηγική κι αφού κάποιοι «δικοί μας στρατηγοί» αποδείχτηκαν εξυπνότεροι απ τους αντίστοιχους της ΕΛ.ΑΣ. , ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ κατάφερε αφού προηγουμένως έκανε άνω - κάτω όλη τη πόλη της Θεσσαλονίκης και να παραλύσει το οδικό δίκτυο , να συγκεντρώσει όλη την αστυνομική δύναμη στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και στη συνέχεια να φτάσει εύκολα , άνετα και μεγαλοπρεπέστατα στα Μάλγαρα που ήταν από την αρχή και ο κύριος στόχος !
Μεγαλειώδη ΝΙΚΗ του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ .

Δυστυχώς όμως στον πόλεμο υπάρχουν και απώλειες . Βλέπετε οι δοσίλογοι και οι ρουφιάνοι έπραξαν καλά την δουλειά τους με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα (σχεδόν 2 χρόνια μετά) να καλούνται κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ (που συμμετείχαν στο κάζο της αστυνομίας ) αλλά και διάφοροι άσχετοι περαστικοί που έτυχε την ώρα εκείνη να περνάν από τα διόδια , να δώσουν καταθέσεις και να σέρνονται στα δικαστήρια .

Όσο για το τι γίνεται στα δικαστήρια κάθε φορά που στο εδώλιο βρίσκονται κατηγορούμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ για διάφορους λόγους , και ποια η αντιμετώπιση τους από τους Αθηναίους δικαστές , είναι ένα μεγάλο θέμα το όποιο και θ αναζητήσουμε στο άμεσο μέλλον . Διότι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει επιείκεια και επιβάλλεται κάθε αυστηρότητα στην εφαρμογή των νόμων του Αθηνοκεντρικού κράτους .

Σημείωση : Το παρακάτω κείμενο είναι άρθρο της συντακτικής επιτροπής και όχι ανακοίνωση των PAOK FANS NORTHERNERS


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]