Τελευταία Ενημέρωση 30/03/07

30-03-2007 ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Ένας ακόμα νεαρός (25χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού) έχασε την ζωή του την Πέμπτη το απόγευμα σε επεισόδια μεταξύ γαυροβάζελων και μια ακόμα μάνα θα κλάψει τον γιο της πασχαλιάτικα . Η τυφλή βία σε όλο της το μεγαλείο ! Το μίσος ατελείωτο . Εμείς δεν κράζουμε κανέναν , ούτε κι είμαστε άγιοι ... Ας προετοιμαστούν όλοι για το νέο πρόσωπο της γηπεδικής κι εξωγηπεδικής βίας μεταξύ οπαδών κι εδώ στην Θες/νίκη και στην Βόρεια Ελλάδα γενικότερα . Στο αττικό λεκανοπέδιο μετά την εισαγωγή χούλιγκαν εδώ και καιρό , βλέπουμε πλέον πως η ανθρώπινη ζωή περνάει σε δεύτερη μοίρα . Αυτά θα φτάσουν σύντομα κι εδώ . Είναι αναπόφευκτο κακό της εποχής μας και των κοινωνικών καταστάσεων που βιώνουμε . Μαντέψτε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες . Στο στόχαστρο και πάλι οι οργανωμένοι Σύνδεσμοι Φίλαθλων όλων των ομάδων . Θα ουρλιάζουν στη βουλή αλλά και οι δημοσιογράφοι με τους ειδικούς ανευθυνουπεύθυνους στα παράθυρα των δελτίων ειδήσεων . Η εύκολη λύση , ο εύκολος στόχος οι Σύνδεσμοι που φταίνε για όλα . Οι Σύνδεσμοι που αν κλείσουν τότε η βία θα εκλείψει και όλα ύστερα θα είναι ρόδινα και η κοινωνία αγγελικά πλασμένη . Ας έχουν το νου τους όλα τα μέλη του Δ.Σ. των Συνδέσμων για το τι θα συναντήσουν από εδώ και πέρα αφού ειδικά οι Σ.Φ.ΠΑΟΚ είναι εδώ και καιρό στο μάτι του κυκλώνα και στο στόχαστρο του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης . Προσοχή μάγκες!

Επίσης αν αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι , θα θέλαμε να στείλουμε τα ειλικρινή μας ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένεια του νεαρού που σκοτώθηκε στην ΠΑΙΑΝΙΑ μαχόμενος για τα δικά του ιδανικά σ αυτό το θέατρο του παράλογου .

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1986 ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ(Χαράλαμπος Μπλιόνας) 6 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ 1986 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (Ζωντός)
13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1991 ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος παναγιώτου)
10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1991 ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ
(Ευθύμιος Λιάγκας - Κώστας Ντόλιας)
ΤΕΛΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 90

Θάνατος βάζελου από μαχαίρωμα στη Γλυφάδα(1995 Γιώργος Καρνέσης)Δολοφονία Νιγηριανού μικροπωλητή στο σύνδεσμο του βάζελου στο Περιστέρι.
29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007 ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(25χρονος βάζελος Μιχάλης Φιλόπουλος)[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]