Τελευταία Ενημέρωση 04/10/06

04-10-2006 ΤΟ «ΣΟΚΑΚΙ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Μνημόσυνο για τα αετόπουλα που τόσο άδικα χάθηκαν τελέστηκε την περασμένη Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο μνημείο που στήσαμε στα ΤΕΜΠΗ.
Δυστυχώς και αυτή τη φορά 150 άτομα παραβρέθηκαν μόνο ! Τόσοι ήταν αυτοί που τίμησαν την μνήμη των αδερφών μας που τόσο πρόωρα έφυγαν από την ζωή .7 χρόνια πέρασαν και στον τόπο του δυστυχήματος ο δρόμος παραμένει στα ίδια μαύρα χάλια . Όπως και 3 χιλιόμετρα πιο πέρα , εκεί που σκοτώθηκαν τα παιδιά του Λυκείου από το Μακροχώρι Ημαθίας . Βαρύς ο φόρος του αίματος που πληρώνει η Βόρεια Ελλάδα αλλά το αθηνοκεντρικό κράτος των Αθηνών δεν μιλάει ούτε για διαπλάτυνση ούτε έχει τοποθετήσει ένα πετραδάκι , ένα χαλίκι για την καλυτέρευση και ασφαλέστερη οδήγηση σ΄αυτό το σοκάκι της Ευρώπης , την καρμανιόλα των Τεμπών .

Θερμά συγχαρητήρια στην κρατική ΕΤ3 που «έκοψε» τις δηλώσεις του επίτιμου προέδρου μας Φώτη Κυριακόπουλου που μίλησε και κατήγγειλε την αδιαφορία της πολιτείας που εγκληματεί εις βάρος όλων των φορολογούμενων πολιτών της βόρειας Ελλάδας . Είναι ντροπή είπε ο Φώτης να υπάρχει στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας – Θεσσαλονίκης αυτό το «σοκάκι της Ευρώπης» μια πραγματική ντροπή για το οδικό δίκτυο της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Κόπηκαν όμως όλα αυτά αφού βλέπετε έρχονται εκλογές και η κουτάλα είναι γλυκιά όπως και αυτή αυτών που έχουν βολευτεί και δεν το κουνάνε ρούπι από την κρατική τηλεόραση .

www.seasyp.gr/lightacandle/index.htm
Ανάψτε ένα κεράκι για τα 21 αγγελούδια


ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 21 ΑΓΓΕΛΩΝ
ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ.(Κάντε μιά επίσκεψη σε αυτό το site που βρήκαμε στο διαδίκτιο και ανάψτε ένα κεράκι για τα 21 αγγελούδια)[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]