Τελευταία Ενημέρωση 27/03/06
31/03/2006 Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ SITE
Είναι αλήθεια πως τον τελευταίο καιρό το site των northerners (χωρίς να θέλουμε να ευλογούμε τα γένια μας) διακρίνεται από σταθερή ανοδική πορεία σε όλα τα επίπεδα .

Σίγουρα είμαστε στην αρχή ακόμα μια και για να φτάσουμε στο επιθυμητό για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα των "northerners" επίπεδο χρειάζεται πολύς ακόμα δρόμος...Oλο αυτό το διάστημα και για να φτάσουμε έστω σε αυτό το σημείο της εμφάνισης μας στο διαδίκτιο χρειάστηκε να δουλέψουν σκληρά αρκετά μέλη της οικογένειας των Βορείων. Δεν θα σταθούμε στην πολυπρόσωπη συντακτική ομάδα ούτε σε αυτούς που βάζουν το χέρι στην τσέπη για τα ουκ ολίγα έξοδα.

Αυτή τη φορά θα σταθούμε στην ψυχή πραγματικά του site ton 16χρονο Παναγιώτη Καραγιαννίδη από την κρύα βρύση του νόμου Πέλλας ο μικρός σε ηλικία για εμάς Παναγιώτης ο οποίος είναι και ποδοσφαιριστής της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ και συμμετέχει στα τμήματα υποδομής εδώ και 9 χρόνια με προπονητή τον Κώστα Μαλιούφα , εκτός από ποδοσφαιρικό ταλέντο είναι και ένα από τα ταλέντα του διαδικτίου για τον οποίο αισθανόμαστε περήφανοι.

Ο Παναγιώτης ο οποίος κάθε μέρα κάνει την διαδρομή Κρύα Βρύση – Θεσσαλονίκη και επιστροφή προκείμενου να δώσει το παρόν σε κάθε προπόνηση της ομάδας (συγχαρητήρια ανήκουν και στον πατέρα του Παναγιώτη κ.Γιάννη Καραγιαννίδη τον επίσης «άρρωστο» ΠΑΟΚΤΣΗ ο οποίος πηγαινοφέρνει τον Παναγιώτη κάθε μέρα για προπόνηση ) συνδυάζει σχολείο ,φροντιστήρια , ποδόσφαιρο καθώς και την επίβλεψη –σχεδιασμό – ανανέωση του site των northerners.

Παναγιώτη πραγματικά σε ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σε έχουμε κοντά μας για πάντα.[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]