19-11-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ"ΒΟΡΕΙΩΝ"για την εκδρομή στην ΑΓΓΛΙΑ.

--------------------------------------------------------------


Σχετικά με την εκδρομή στην ΑΓΓΛΙΑ για το μάτς του Europa League με την Tottenham Hotspur,
ανακοινώνουμε συνοπτικά τα εξής:
-Αναχώρηση:Kυριακή 27/11 πρωί,επιστροφή:Kυριακή 4/12 βράδυ.
-Θα πραγματοποιηθουν συνολικά 4(τέσσερις)διανυκτερεύσεις στις πόλεις(αναφέρονται κατά αλφαβητική σειρά και όχι απαραίτητα κατά σειρά επίσκεψης,χωρίς όμως αυτό να αποκλείεται...),
1(μία) Αmsterdam και 3(τρείς) London.
-Eπίσης επειδή δεν βρισκόμαστε κάθε μέρα στο "νησί" και για κάποιους ίσως είναι μοναδική φορά,υπάρχει στο πρόγραμμα μονοήμερη εκδρομή σε Liverpool και Manchester με επισκέψεις στους ποδοσφαιρικούς ναούς-μουσεία των Anfield και Old Trafford. Ανάλογου οπαδικού και όχι τουριστικού ενδιαφέροντος, θα είναι και η περιήγηση στο Λονδίνο.
-Kατά την επιστροφή του "ΕΞΠΡΕΣ των ΒΟΡΕΙΩΝ" θα γίνει πολύωρη στάση μεγάλης διάρκειας για ανάπαυση των εκδρομέων στην περιοχή Bahnhofsviertel της Frankfurt am Main.
-Λήξη προθεσμίας συμμετοχής και τακτοποίησης οφειλών για όσους είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωση ορίζεται η Δευτέρα 21/11 και ώρα 21:00.Mετά το πέρας αυτής οι ελάχιστες θέσεις θα διατεθούν σε άλλους ενδιαφερόμενους(όχι σε γυναίκες,ανήλικους ακόμα και αν συνοδεύονται,άτομα περίεργα,πολυλογάδες, καθώς και άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας).
-Τηλ.επικοινωνίας 6946878768(ώρες 18:00-24:00)

 

[Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]