05-03-2009 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Βρήκανε ευκαιρία οι κολόγαυροι και έκαναν τις όποιες βλαχομαγκιές τους...
Με αυτούς τους 60 ''ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ'' που συνόδευσαν τον ΠΑΟΚ σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής περιόδου.
Δεν θα ασχοληθούμε με τους απόγονους του στόλου, αυτοί βρήκαν έδαφος και έκαναν ότι έκαναν.Τους το φυλάμε όμως...
Ούτε και πως επιλέγονται αυτοί οι 60 κάθε φορά και με ποια κριτήρια θα ασχοληθούμε...
Που και για να μην αδικούμε κάποια από τα αδέρφια μας ανάμεσα τους υπήρχαν και μερικά πραγματικά σωστά άτομα που δεν μάσησαν...

Θα ασχοληθούμε με τους κλαψιάρηδες που παρελαύνουν απο χθές τα μεσάνυχτα στα ραδιόφωνα και μυξοκλαίνε λες και νόμιζαν πως πήγανε ταξίδι αναψυχής σε κάποιο σαλονάτο ευρωπαϊκό γήπεδο με σωστή διοίκηση και φιλάθλους.
Σταματήστε λοιπόν να κάνετε ρεζίλι τον ΠΑΟΚ και τον ΛΑΟ του με τις κλάψες σας και άλλη φορά καθίστε στους καναπέδες σας, αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε τέτοιες φάσεις, αλλά και τα επακόλουθα τους. Το κλάμα δεν ταιριάζει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και καλύτερα βγάλτε το σκασμό !!!

Και για να μη παρεξηγηθούμε μιλάμε μόνο γι' αυτούς που βγαίνουν στις εκδρομές κάνοντας τους εχθρούς μας να γελάνε και όχι για αυτούς που έδωσαν ηρωική άνιση μάχη, αλλά δεν βγήκαν στον αέρα και στις εφημερίδες να κλαφτούν.

Όσο για τα περί εκδίκησης, εμείς τουλάχιστον δεν είμαστε κορόιδα να καταστρέψουμε την ομάδα μας την προσεχή Κυριακή στο ματς πρωταθλήματος με την ομάδα του δημοσίου. Ας μη κάνουν κάποιοι και άλλο κακό στην ομάδα μας.
Οπαδέ του ΠΑΟΚ, φέρσου έξυπνα.
Για εκδίκηση, έχει ο καιρός γυρίσματα...

PAOK FANS NORTHERNERS

Η παραπάνω ανακοίνωση είναι των Northerners ( Βόρειοι Θεσσαλονίκης) και όχι όλων των συνδέσμων – μελών των "ΒΟΡΕΙΩΝ"

[Eπιστροφή στις Ανακοινώσεις] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]