12-06-2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "Η μπυραρία του Όττο"

Με το... αριστερό ξεκίνησε την αγγαρεία της στο EURO 2008 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ελβετίας και της Αυστρίας η μπυραρία του Όττο.
Το υπερεκτιμημένο διαφημιστικό κατασκεύασμα της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου κατάφερε να κάνει όλη την Ευρώπη να γελάσει με τα αστεία καμώματα της. Τα νεόπλουτα μέλη αυτής της "ομάδας" που πριν την έναρξη του EURO παζάρευαν χρηματικά το πριμ της πρόκρισης τους απέδειξαν πως η θέση αυτού του συνοθυλεύματος ανήκει στον ποδοσφαιρικό καιάδα της Ευρώπης...

Όχι δεν είμαστε ανθέλληνες, το αντίθετο μάλιστα !

Όμως η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία που εκτυλίσσεται στο SALZBURG προσβάλει την εικόνα όλου του Ελληνισμού.
Για εμάς αυτή η "ομάδα" δεν εκπροσωπεί την Ελλάδα, αλλά το καφενείο της ΕΠΟ και την συμμορία της superleague. Την ίδια ώρα οι μιζαδόροι και οι επιτήδειοι λαοπλάνοι που κερδοσκοπούν εις βάρος των αφελών Ελλήνων φιλάθλων εκμεταλλευόμενοι την αγάπη τους, έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. Πιστοί στο ραντεβού τους όπως και πριν 4 χρόνια... Εισιτήρια στην μαύρη αγορά με χοντρή κονόμα και τσουχτερές εκδρομές από τουριστικά πρακτορεία - φαντάσματα που στήθηκαν πριν ένα μήνα για τον σκοπό αυτό.
Οι σύγχρονοι αετονύχηδες - παπατζήδες της Ομόνοιας μετακόμισαν στην πλατεία του Mozart όπου επιδίδονται σε απροκάλυπτη αισχροκέρδεια. Όλα αυτά τα λαμόγια μαζί με την ομάδα - μπυραρία του Όττο, δεν θέλουμε ούτε να τα βλέπουμε αλλά ούτε και ν' ακούμε γι' αυτά. Δεν θέλουμε καν' να υπάρχουν στη ζωή μας.

Και να είναι άπαντες σίγουροι πως είμαστε πιο Έλληνες από αυτούς, ως περήφανοι Μακεδόνες !

Εμείς ... ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ !

Εμείς μαζί, για μια ζωή ΑΕΤΕ - ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ !

PAOK FANS NORTHERNERS

[Eπιστροφή στις Ανακοινώσεις] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]