Τελευταία Ενημέρωση 04/05/06

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 07/03/07

Οργή , πίκρα και στεναχώρια ήταν τα πρώτα συναισθήματα που μας κυρίευσαν στο άκουσμα της μαύρης είδησης του άδικου χαμού του φίλου μας οπαδού του ΠΑΟΚ Γιώργου Διονυσιαδη .

Τα μάτια μας βούρκωσαν , το κορμί μας πάγωσε και αμέτρητα «γιατί» βγήκαν απ τα χείλη μας για το τροχαίο ατύχημα που έμελλε να σταθεί μοιραίο και να φέρει τον θάνατο του Γιώργου τα ξημερώματα Παρασκευής στον καταραμένο τριτοκοσμικό περιφερειακό της Θεσσαλονίκης . Ο αδερφός μας δεν ζει πια … Το χαμόγελο και η μόνιμη γαλήνια ηρεμία του ακόμα και στην πιο δύσκολη φάση , είναι αυτά που θα θυμόμαστε πάντοτε όλοι εμείς που συνταξιδέψαμε μαζί του σε αμέτρητες εκδρομές στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές στο εξωτερικό για να είμαστε κοντά στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας!

Ζυρίχη , Πράγα , Όσλο , Ντέμπρετσεν , Αλκμααρ , Ντόνετσκ , ο Γιώργος ήταν μαζί μας . Την Κυριακή στην ΤΟΥΜΠΑ η θέση σου στην 5-6 θα είναι κενή … Το ίδιο και το κάθισμα σου στην γαλαρία του ΕΞΠΡΕΣ των ΒΟΡΕΙΩΝ όπου ήσουν βασικός στέλεχος … Ο Φώτης δεν θα σου ξανακάνει παράπονα και δεν θα φωνάζει για κάποια αργοπορία σου , σε κάποια αναχώρηση , σε κάποια διαδρομή , σε κάποια στάση … Ας ήσουνα μαζί μας πάλι κι ας αργούσες πάντα …

Παλήκαρε Γιώργο να είσαι αυτός που ήσουν κι εκεί που θα πας . Να δώσεις χαιρετίσματα στον Κατσούρη , στον Μπέλλο , στα παιδιά που χάθηκαν στην Μαλακάσα , στον Γιώργο τον Μεταλίδη , στον Ρούλη απ την Πολίχνη και στ αμέτρητα ΠΑΟΚτσάκια που λόγω της σύγχυσης δεν μπορούμε να φέρουμε αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας και που μας βλέπουν εκεί ψηλά από τον Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ …
Στην τελευταία σου αυτή διαδρομή , στο τελευταίο σου ΕΞΠΡΕΣ , να έχεις το χαμόγελο που είχες πάντα … Καλό ταξίδι ρε Γιώργο !

PAOK FANS “NORTHERNERS”

 

[Eπιστροφή στις Ανακοινώσεις] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]