20-06-2008 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑ

Ακόμα δεν ήρθε καλά καλά στον ΠΑΟΚ κατάφερε και τραυματίστηκε σε μια προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο SALZBURG ο διεθνής τερματοφύλακας που μετακόμισε φέτος στον ΠΑΟΚ από άλλη ομάδα της πόλης μας. Πιστεύουμε πως αν δεν τραυματιζόταν (ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ ελαφρά) κι αγωνιζόταν αυτός στα ματς με Ρωσία και Ισπανία ίσως η μπυραρία του Όττο είχε καλύτερη τύχη. Από όσο δείχνουν τα πράγματα αυτός θα είναι και ο επόμενος γκολκήπερ της Εθνικής ομάδας μετά τη φυγή (αφού πρώτα τα έκανε σκατά) του γκριζομάλλη αλουμινά από την Άρτα.
Ο τραυματισμός του πάντως θα πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ αφού για τη νέα χρονιά θα πρέπει σίγουρα να υπάρχει ένας ισάξιος δεύτερος πορτιέρο μετά την αποχώρηση των Fernades και Τοχού. Η νευραλγική αυτή θέση όπως αποδείχθηκε και στο παρελθόν δεν επιδέχεται πειραματισμούς.
Στον ΠΑΟΚ των υψηλών στόχων της επόμενης περιόδου θα πρέπει να προβλεφθεί το καθετί και είμαστε σίγουροι πως τόσο το προπονητικό team όσο και οι αρμόδιοι σύμβουλοι της διοίκησης θ΄ ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα.

Σημείωση : Το παραπάνω κείμενο είναι άρθρο της συντακτικής επιτροπής και όχι ανακοίνωση των PAOK FANS NORTHERNERS


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]