10-04-2008 Η επιστολή του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αρναίας


Αρκετός λόγος έγινε με την επιστολή του Σ.Φ ΠΑΟΚ Αρναίας που είδε πριν λίγες εβδομάδες το φως της δημοσιότητας. Περιείχε τις απόψεις των μελών του εν λόγω Συνδέσμου για τον φετινό ΠΑΟΚ σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.
Δεν θα αναλύσουμε αν τα παιδιά είχαν δίκαιο η άδικο . Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αρναίας είναι μέλος των ΒΟΡΕΙΩΝ, όπως μέλη είναι ακόμα πάνω από 10 στον αριθμό σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ.
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι οι υπόλοιποι με τις απόψεις του ενός. Η φυσικά και να διαφωνούν. Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του στην μεγάλη οικογένεια των ΒΟΡΕΙΩΝ. Όπως είναι δικαίωμα και των υπολοίπων ν’ αναφέρουν πως η επιστολή αυτή δεν τους εκφράζει. Ή μερικούς να τους βρίσκει σύμφωνους.
Στους ΒΟΡΕΙΟΥΣ δεν λογοκρίνεται κανείς και υπάρχει δημοκρατική λειτουργία του συστήματος. Δεν φιμώνεται κανένας και ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις ιδέες και τις θέσεις του.
Όλοι οι σύνδεσμοι είναι ισότιμα μέλη και κανένας δεν ελέγχει κανέναν. Δεν ζούμε σε εποχές ολοκληρωτικών καθεστώτων. Για παράδειγμα οι NORTHERNERS - SALONICA PORT έχουν διαφορετική άποψη (βλ. άλλο άρθρο). Εκφράζουν και αυτοί τις δικές τους θέσεις και απόψεις. Και όπως θα διαπιστώσετε δεν συμφωνούν με την επιστολή της Αρναίας. Δεν είναι απαραίτητο, δημοκρατία έχουμε.
Απλά για να καταλάβουν όλοι, όταν γράφει μια επιστολή ένας σύνδεσμος των ΒΟΡΕΙΩΝ δεν μπορεί να παίρνει η μπάλα και όλους τους υπόλοιπους. Όπως και όταν γράφει κάτι ένας οποιοσδήποτε σύνδεσμος του ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να βάζουμε στο τσουβάλι όλους τους Σ.Φ ΠΑΟΚ.
Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε άσχετα αν κάποιος με τα λεγόμενα του έχει δίκαιο ή όχι.
Όπως με την ανακοίνωση της Αρναίας που είναι μέλη των ΒΟΡΕΙΩΝ. Η ανακοίνωση δεν είχε υπογραφή όλων των ΒΟΡΕΙΩΝ.
Όποιος μπει στο www.paokvoreioi.com σίγουρα θα καταλάβει την διαφορά. Εκτός αν είναι πονηρός και δεν θέλει να καταλάβει τον διαχωρισμό και εσκεμμένα θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα και αναστάτωση.
Αυτά για αποκατάσταση της τάξης.


Σημείωση : Το παραπάνω κείμενο είναι άρθρο της συντακτικής επιτροπής και όχι ανακοίνωση των PAOK FANS NORTHERNERS


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]