19-02-2008 ΚΡΑΤΟΣ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!
Ζούμε στο μεγαλύτερο μπουρδέλο - κράτος του πλανήτη .
Είναι πλέον γνωστό ανά το πανελλήνιο ότι ένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ - αδελφός μας έφαγε 2 μήνες φυλακή για έναν πυρσό που μάλιστα δεν άναψε ο ίδιος . Σ' έναν αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλαμαριά ...
Εδώ και καιρό έχουμε χτυπήσει το καμπανάκι προς όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού πλέον γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Πολιτείας .
Το έχουμε επισημάνει παρά πολλές φορές και δεν πρέπει ο κόσμος μας σαν πρόβατο να οδηγείται στην σφαγή .
Αναίτιες συλλήψεις , αυστηρότατες καταδίκες . Την ίδια ώρα που κυκλοφοράνε ελεύθεροι , δολοφόνοι , έμποροι ναρκωτικών , έμποροι λευκής σαρκός , απατεώνες και τεράστια σκάνδαλα ξεσπούν στο γαμημένο το κράτος της Αθήνας .
Φαίνεται πως οι πραγματικές κοσμογονικές αλλαγές που συντελούνται στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ και η τεράστια ενότητα και συσπείρωση όλης της ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ οικογένειας , έχουν ενοχλήσει πολλούς στα κέντρα των αποφάσεων που βρήκαν αυτόν τον τρόπο να ξεκινήσουν έναν νέο πόλεμο εναντίον μας .
Τα πιόνια - αστυνομικοί και οι εντολοδόχοι δικαστές είναι η αρχή αυτής της νέας πρόκλησης που δεν θα περάσει έτσι . Όπως στρώσατε , έτσι θα κοιμηθείτε κύριοι πολιτικάντηδες και βουλευτές που σφυρίζετε αδιάφορα και σιωπάτε ένοχα .
Έχουμε κι άλλα πολλά να πούμε και να κάνουμε , δεν τελειώσαμε ... Βλέπετε ξέρουμε να δικάζουμε και να καταδικάζουμε κι εμείς ! Με τους δικούς μας νόμους , τους άγραφους νόμους ...Σημείωση : Το παραπάνω κείμενο είναι άρθρο της συντακτικής επιτροπής και όχι ανακοίνωση των PAOK FANS NORTHERNERS


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]