07-02-2008 ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ , ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Το γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή , το δήλωσε σε κάποια φάση και ο πρόεδρος , ο Θοδωρής Ζαγοράκης . Ανηφορικός και δύσκολος ο δρόμος της εξυγίανσης και πολλά τα τιμήματα σε όλους τους τομείς . Ένας τομέας και το αγωνιστικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ . Εκεί που το χάλι παρουσιάζεται αδιόρθωτο αλλά κάποιοι εκεί στη διοίκηση παλεύουν νύχτα - μέρα μαζί με το Fernando Sandos να διορθωθεί .

Τα αποτελέσματα της φετινής σεζόν και η αγωνιστική κατρακύλα μπορούν να συγκριθούν μόνο με την τελευταία χρονιά στον ΠΑΟΚ επί Βουλινού . Τότε που δεν υπήρχε μπροστά μας τίποτε . Τώρα τουλάχιστον υπάρχει ! Υπάρχει το όραμα για έναν ΠΑΟΚ μεγάλο , όπως τον ονειρεύονται οι μυριάδες των οπαδών του . Ένα όραμα που δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα από την μια μέρα στην άλλη . Θα περάσει η μπόρα και θα έρθουν καλύτερες μέρες . Εμείς σαν οπαδοί υποχρέωση μας είναι να στηρίξουμε την ομάδα κι ας αφήσουμε Ζαγοράκη , Santos και τους συνεργάτες αυτών να κάνουν την δουλειά τους .
Σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα !

Κάναμε υπομονή δεκαετίες ολόκληρες και περάσαμε πέτρινα χρόνια με ελάχιστες εκλαμπές όταν κατασπάραζαν τον ΠΑΟΚ οι διοικήσεις των Βουλινού , Μπατατούδη και Γούμενου . Δεν θα τα διαλύσουμε όλα τώρα που ο ΠΑΟΚ κι ο ΛΑΟΣ του είναι ενωμένοι όσο ποτέ . Γιατί ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και λάθη του παρελθόντος δεν θα ξανακάνουμε ...

Σημείωση : Το παρακάτω κείμενο είναι άρθρο της συντακτικής επιτροπής και όχι ανακοίνωση των PAOK FANS NORTHERNERS


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]