27-12-2007 ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι και να μάθουν ότι ο Παναγιώτης Ποικιλίδης και ΠΑΟΚτσής είναι και πονάει και ενδιαφέρεται για την ομάδα πολύ περισσότερο από κάποιους που κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς .

Στο πόστο που βρίσκεται προσπαθεί για το καλύτερο και κάνει πραγματικά ότι μπορεί . Ο Ολυμπιονίκης Παναγιώτης πιστεύουμε πως αποτελεί ανεκτίμητο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και όταν μάθει 100% τον χώρο στον όποιο κινείται θα είναι κάτι το ξεχωριστό ανά το Πανελλήνιο .

Δεν γράφουμε αυτό το κείμενο για να υμνήσουμε ή να κολακέψουμε τον «παλαιστή» μας , αλλά για να κατανοήσουν κάποιοι πως σ' αυτόν τον άνθρωπο δεν αρμόζει χλευασμός , κράξιμο και απαξίωση . Τον είδαμε να «τρώει» μαζί μας τα δακρυγόνα έξω από την 4 , να «σκάει» ολόκληρο τούβλο δέκα πόντους δίπλα του στην είσοδο του γηπέδου της Τρίπολης , να δίνει μάχες με την ΕΛ.ΑΣ. στην Ξάνθη και στις συσκέψεις .

Είναι και άλλα πολλά που δεν είναι φρόνιμο να τα αναφέρουμε γιατί δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα . Ο άνθρωπος πάντως προσπαθεί για το καλύτερο και πρέπει άπαντες , συνδεσμίτες και μη , να δείξουν έναν ελάχιστο σεβασμό στον Παναγιώτη .

Σημείωση : Το παρακάτω κείμενο είναι άρθρο της συντακτικής επιτροπής και όχι ανακοίνωση των PAOK FANS NORTHERNERS


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]