29-11-2007 WINTER'S COLLECTION

29-11-2007 ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΕΛ.ΑΣ.

Όσοι είδαν αυτά που διαδραματίστηκαν έξω από την ΤΟΥΜΠΑ πριν τον αγώνα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και μετά το ειρηνικότατο συλλαλητήριο του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ έμειναν έκπληκτοι από την χουντική στάση της ΕΛ.ΑΣ. Έγιναν πολλές ασχήμιες και για να μην ξαναφέρουμε και εκνευριστούμε κι άλλο αφού ακόμα είμαστε γεμάτοι οργή κι αγανάκτηση σας παραθέτουμε στην ανακοίνωση των αδελφών – οπαδών του Σ.Φ.ΠΑΟΚ «ΘΥΡΑ 4»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καταγγέλλει την εμπρηστική στάση της ελληνικής αστυνομίας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Μετά την επιτυχή διοργάνωση της ειρηνικής πορείας των οπαδών του ΠΑΟΚ , κάποιοι φαίνεται πως ενοχλήθηκαν και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν πιο δραστικά μέτρα αντιμετώπισης. Αν το πρώτο δείγμα δόθηκε με την αστεία κλήση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για απολογία, με αφορμή ενός απρόσωπου πανό, τώρα ήρθε και η ώρα της καταστολής.

Ενώ υπήρχε σαφή εντολή από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου, γίναμε μάρτυρες για πολλοστή φορά του μόνιμου φαινόμενου της Τούμπας (αν και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα), της πολυάριθμης παρουσίας και της προκλητικής στάσης των αστυνομικών. Παρόλο που η αστυνομία γνώριζε ότι μετά το συλλαλητήριο που έγινε στην περιοχή της Καμάρας, το σύνολο του κόσμου θα κατευθυνότανε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα, δεν ελήφθη κανένα μέτρο για να διευκολυνθεί η ομαλή είσοδος των χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων. Χωρίς καμία ουσιαστική αιτία και αφορμή, έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων από αυτούς που πληρώνονται για να μας προστατεύουν, προς αυτούς που πληρώνουνε για να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση η αστυνομία της Θεσσαλονίκης-γνωστή από το φιλανθρωπικό της έργο στο κοντινό παρελθόν, δεν περιορίστηκε μόνο στα κλασικά δακρυγόνα, αλλά έκανε και επίδειξη του αναβαθμισμένου οπλοστασίου της χρησιμοποιώντας μέχρι και πλαστικές σφαίρες (σαν και αυτή που παραθέτουμε στην φωτογραφία). Είναι βέβαιο πως μετά τα όσα έγιναν, νιώθουμε πιο ασφαλείς και σίγουροι για την σωματική μας ακεραιότητα αφού γνωρίζουμε ότι κάποιοι δεν διστάζουν να μας πυροβολήσουν στο ύψος των γεννητικών οργάνων.

Μετά την εφαρμογή του χουντικού νόμου Ορφανού και τα όσα έγιναν στην Τούμπα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η καταστολή των γηπέδων έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της και οι αρχές συνεχίζουν να βλέπουν στο πρόσωπο των οπαδών τα βολικά πειραματόζωα στα επερχόμενα σχέδια τους ενάντια στο σύνολο της κοινωνίας. Υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες από ανθρώπους κάθε ηλικίας που είδανε μπροστά στα μάτια τους όσα προαναφέρουμε, ενώ μέχρι και μικρά παιδιά κινδύνεψαν να πάθουν ασφυξία. Αν έτσι νομίζουνε οι μονίμως ανεύθυνοι αρμόδιοι πως θα ξαναφέρουν τον κόσμο στο γήπεδο, ή θα διώξουνε τους ταραξίες, τότε κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φροντίσει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να μην επαναληφθούνε στο μέλλον παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις. Επίσης, χρειάζεται να αναλογιστεί ο αρμόδιος για τέτοια θέματα υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κύριος Γεωργαντάς, πως πλέον δεν πληρώνεται για να εκτελεί τις διαταγές της αστυνομίας, αλλά για να προωθεί και να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και του ΛΑΟΥ του.

Η ταύτιση απόψεων μεταξύ της διοίκησης και του κόσμου είναι δεδομένη και δεν απειλείται από κανέναν εφόσον όλοι αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό. Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ . Προειδοποιούμε όλους τους ενδιαφερόμενους, πως όποιος επιχειρήσει να σταθεί εμπόδιο απέναντι στα συμφέροντα της ομάδας, θα αντιμετωπιστεί αναλόγως από το σύνολο της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας.

ΥΓ: Παρακαλούμε η ανακοίνωση να δημοσιευτεί ολόκληρη και αυτούσια ή να μην δημοσιευτεί καθόλου. Η φιλόδοξη επιχείρηση απόκρυψης των όσων έγιναν από το σύνολο των μέσων μαζικής εξημέρωσης, δεν θα πρέπει να συνοδευτεί από καμία περαιτέρω λογοκρισία.

Μετά τιμής, Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

www.paokgate4.gr
www.paokgate4.gr/pop.asp

Με την ανακοίνωση – τοποθέτηση αυτήν , συμφωνούμε απόλυτα .
Επαυξάνουμε κιόλας .

Σημείωση : Το παρακάτω κείμενο είναι άρθρο της συντακτικής επιτροπής και όχι ανακοίνωση των PAOK FANS NORTHERNERS
[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]