Τελευταία Ενημέρωση 05/06/07

05-06-2007 ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

Απόρησαν κάποιοι αβανταδόροι - δημοσιογράφοι γιατί έγινε η φάση με τον Αλεξόπουλο . Γιατί έπεσε όλη αυτή η «γιούχα» , που εμείς την θεωρούμε και πολύ SOFT αντίδραση . Ξεχάσανε οι των ερτζιανών και όχι μόνο πως σ' αυτή τη ζωή , σ' αυτήν την πουτάνα την ζωή , όλα είναι ρόδα και γυρίζουν . Ο Αλεξόπουλος εισέπραξε την δια βοής όχλου αποπομπή από τα μελλοντικά κοινά της ΠΑΕ , με τον ίδιο τρόπο που πριν μια 10ετία σε μια Γ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Φιλίππειο , ο Λάκης Οικονομίδης μέσα σε μια νύχτα έφυγε με τις κλωτσιές από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ με τις ευλογίες των Κατσαρή , Βασίλη Οικονομίδη , Βεζυρτζή και φυσικά του Αλεξόπουλου . Γι αυτό και κώφευσαν όσοι από τους παραπάνω βρέθηκαν χτες βράδυ στο Βελλίδειο . Με το ίδιο νόμισμα , αν και σε πιο ήπια και ελαφρά μορφή πληρώθηκε ο Καρδιτσιώτης . Ας πρόσεχε .

Ας προσέχουν όμως όλοι , μαζί κι εμείς , γιατί γνωρίζουμε πως ο βρικόλακας Αλεξόπουλος μυρίστηκε αίμα και σίγουρα θα επανέλθει . Για το σκοπό αυτό μάλιστα έχει προχωρήσει και σε ανίερες συμμαχίες με παράγοντες , πολιτικούς , προπονητές , παίχτες , βετεράνους , αθλητικογράφους κλπ προκειμένου να πραγματοποιήσει τα αδηφάγα σχέδια του για τον ΠΑΟΚ και φυσικά για το τεράστιο οικοδομικό έδεσμα ,την ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Το παραπάνω κείμενο αποτελεί άρθρο της Συντακτικής Επιτροπής και οχι επίσημη ανακοίνωση των PAOK FANS NORTHERNERS.Προσοχή λοιπόν βόδια , μην μας δημιουργείτε προβλήματα.


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]