Τελευταία Ενημέρωση 21/05/07


21-05-2007
Η παρακάτω ανακοίνωση - ταξιδιωτικός οδηγός για τους φίλους οπαδούς της LIVERPOOL και της MILAN σατυρίζει κάποια κακώς κείμενα της ωμής ελληνικής καθημερινής πραγματικότητας . Δεν είναι ανθελληνική όπως θα βιαστούν να κακοσχολιάσουν κάποιοι αιθεροβάμονες αλλά αναφέρει αλήθειες που πονάνε στα κέντρα αποφάσεων της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας . Έχει σκοπό να προειδοποιήσει τους ξένους φιλάθλους για το τι θα συναντήσουν , αλλά και να συνετίσει αυτούς που κυβερνάνε αυτό το τόπο ώστε κάποτε να βγάλουν τις παρωπίδες για ν' αλλάξει κάτι σ' αυτή τη χώρα . Ειδάλλως είμαστε αποφασισμένοι να τ' αλλάξουμε εμείς . Η επιστολή έχει μεταφραστεί εξ' ολόκληρου στην αγγλική γλώσσα κι έχει αποσταλεί σε FIFA , UEFA , Αγγλική και Ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία , Ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα Αγγλίας και Ιταλίας , Βρετανική και Ιταλική Πρεσβεία , ξένες ευρωπαϊκές πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες , Fan Club των δυο ομάδων και σ' επιλεγμένα Μ.Μ.Ε. των χωρών που συνορεύουν με την Ελλάδα και από τις οποίες περιμένουμε οπαδούς των δυο ομάδων . Επίσης έχει τυπωθεί σε 4.200 αντίτυπα που θα μοιραστούν χέρι - χέρι την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Μαΐου στην Αθήνα σε οπαδούς των δυο ομάδων από 9 μέλη του Συνδέσμου μας (3 υποστηρίζουν MILAN και 6 την LIVERPOOL) που θα ταξιδέψουν για τον τελικό . Ακόμα ευχαριστούμε τον STEFANO από το CUNEO της Ιταλίας που μας έστειλε τα εισιτήρια της MILAN και τους οπαδούς του PANIONIOY SMYRNIS και του ETHNIKOY PIRAEUS που μεσολάβησαν για τα εισιτήρια της LIVERPOOL.

Ευχή μας να νικήσει το ποδόσφαιρο .
PAOK FANS NORTHERNERS Τμήμα επικοινωνίαςΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
ΤΗΣ MILAN ΚΑΙ ΤΗΣ LIVERPOOL ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE.

Πρώτα απ' όλα να συστηθούμε . Είμαστε οι PAOK FANS NORTHERNERS , οπαδοί του ΠΑΟΚ από την ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , την πραγματική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
www.real.macedonia.gr
Με αυτήν την ανακοίνωση θέλουμε να προειδοποιήσουμε όλους τους φίλους Άγγλους και Ιταλούς φιλάθλους , αλλά και τους οπαδούς των δυο αυτών ομάδων από τις άλλες χώρες του πλανήτη που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον φετινό τελικό του CHAMPIONS LEAGUE , ποιες θα είναι οι συνθήκες που θα συναντήσουν και θ' αντιμετωπίσουν μόλις πατήσουν το πόδι τους στην σύγχρονη Μπανανία της Ευρώπης .

NO OLYMPIC GAMES IN FUCKING ATHENSΦίλοι οπαδοί της LIVERPOOL και της MILAN , ειλικρινά λυπόμαστε που ο μεγάλος τελικός δεν γίνεται στην φτωχομάνα αλλά τίμια και περήφανη THESSALONIKI για να σας προσφέρουμε μια γνήσια κι αξέχαστη μακεδονική ελληνική φιλοξενία . Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί πρακτικά να γίνει αφού το αθηναϊκό κράτος στο οποίο σκλαβωμένοι ζούμε , κατασκευάζει αθλητικά στάδια μόνο στην Αθήνα και παραμελεί την υπόλοιπη χώρα . Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι FUCKING OLYMPIC GAMES 2004(που ακόμα πληρώνει ο ελληνικός λαός) όπου τα πάντα έγιναν στην πρωτεύουσα τους , ενώ στις υπόλοιπες δήθεν συνδιοργανώτριες πόλεις μοιράστηκαν ψίχουλα .
Ας μην συνεχίσουμε άλλο με αυτό το
θέμα , άλλο είναι το κύριο θέμα μας , αφού έτσι κι αλλιώς με το πρόβλημα
αυτό που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια αρκετές γενιές γνήσιων Ελλήνων Μακεδόνων θα οδηγηθούμε αργά ή γρήγορα να το λύσουμε με κάποιο πόλεμο όπως έγινε και στην πρώην YUGOSLAVIA. Εμείς εδώ και χρόνια ζητάμε τον πολιτειακό διαχωρισμό της NORTHERN GREECE από το υπόλοιπο κομμάτι και επιθυμούμε να οριοθετήσουμε εμείς
τα νέα σύνορα μας .

Αφήνουμε τις ιστορικές εξελίξεις των επόμενων χρόνων και πάμε στις χρήσιμες ταξιδιωτικές οδηγίες που σας ενδιαφέρουν άμεσα και που θα πρέπει να εμπεδώσετε καλά διότι αφορά την ζωή και την ασφάλεια σας .
Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την παραμονή σας στην πόλη που εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποκαλούμε μπασταρδούπολη . Το γιατί θα το καταλάβετε ... Όσοι διαμένουν εκεί είναι άκρως κομπλεξικοί , επικίνδυνοι και ύπουλοι σαν φίδια.

http://www.agiasofia.com/- Ξεχάστε τον τελικό της CONSTANTINOPOLE πριν 2 χρόνια όπου όλα κύλησαν όμορφα και ομαλά . Αυτή τη φορά αν και είναι δύσκολο , ευχόμαστε όσοι σε αριθμό έρθετε , οι ίδιοι σε αριθμό και αρτιμελείς να επιστρέψετε στις πατρίδες , στα σπίτια και στις οικογένειες σας . Δεν θέλουμε να σας φορτώσουμε άγχος αλλά για καλό και για κακό αποχαιρετήστε τους οικείους σας σα να πάτε εθελοντές στο IRAK.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/950704.stm- Όσοι έρθετε με πλοία μέσω ADRIATICA SEA να πάρετε μαζί σας και σωσίβια (τα πλοία έχουν μόνο για το πλήρωμα που εγκαταλείπει συνήθως πρώτο) , αφού η Ελληνική Ναυτιλία τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει αρκετά ναυάγια επιβατικών πλοίων όπου χάθηκαν πολλές ανθρώπινες ζωές (βλέπε SAMINA-SEA DIAMOND ) .http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6542827.stm Όσοι αποφασίσετε για χάρη της ομάδας σας να το ρισκάρετε (σας νιώθουμε κι εμείς σαν οπαδοί ) προτιμήστε τουλάχιστον τα μεγαλύτερα και λιγότερο βρώμικα κι ανασφαλή καράβια που σαλπάρουν για Ελλάδα από τα λιμάνια VENICE και ANCONA.Μείνετε μακριά από τους σκυλοπνίχτες "mini-titanic" που ξεκινάνε από BARI και BRINDISI.

- Αν ο θεός βοηθήσει και φτάσετε στο λιμάνι PATRA , μη νομίσετε πως τα βάσανα σας τελείωσαν . 'Οσοι από εσάς είναι σκουρόχρωμοι και μελαμψοί ίσως συλληφθούν από τις λιμενικές αρχές ως Κούρδοι λαθρομετανάστες και διανυκτερεύσουν σε κάποιο υπόστεγο ή στ' αποχωρητήρια του λιμανιού βρισκόμενοι στο έλεος των πολυπληθών αθίγγανων Πατρινών κατοίκων . Κάπου εκεί θα δείτε και την περίφημη κρεμαστή γέφυρα όπου έγινε η ζεύξη RIO – ANDIRIO και ένωσε τους αρβανιτόσπορους του Μοριά (PELOPONNISOS) με τους «απέκηδες» της Ρούμελης (STEREA ELLADA).
Μακριά από τις καντίνες , υπάρχει κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης κι όχι μόνο . Θα δείτε πως στην περιοχή δεν κυκλοφορούν σκυλιά , γατιά , ποντίκια και κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά από τα οποία δυστυχώς για την διατροφική εικόνα της χώρας μας τα περισσότερα είναι αληθινά .

- Από PATRA υπάρχουν 2 τρόποι να συνεχίσετε για την BASTARDCITY .
α) Με το τρένο .
http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_depth/4914856.stmΠρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για εκτροχιασμό (σχεδόν μια φορά το δίμηνο) αφού οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι βρίσκονται σε προπολεμική κατάσταση . Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία Ιταλοί φίλαθλοι με μεγάλη έκπληξη θ' αντικρίσουν κάποια βαγονέτα - αυτοκινητάμαξες της FIAT δεκαετίας του '50 , τα λεγόμενα και οτομοτρίς . Είναι πολύ βρώμικα (έχουν να πλυθούν από τον καιρό της ελληνικής δικτατορίας 1967 - 74) και όταν και εάν φτάσετε στην Αθήνα θα πρέπει να μπείτε ολόκληροι στο πλυντήριο .

Β) Οδικώς .
Τα 217 χιλιόμετρα μέχρι την Αθήνα είναι μια διαρκής ρωσική ρουλέτα . Έχει σκοτωθεί χιλιάδες κόσμος , έμειναν ανάπηροι πολλοί περισσότεροι κι έχουν ξεκληριστεί ολόκληρες οικογένειες . Η απόσταση αυτή με πολλά σημεία καρμανιόλα συγκαταλέγεται στις τρεις χειρότερες του απαρχαιωμένου ελληνικού οδικού δικτύου . Δείξτε μεγάλη προσοχή για να μην στήσουν προς τιμή σας εκκλησάκι-μνημείο σε κάποια άκρη του δρόμου .
Όσοι ταξιδέψετε με πούλμαν του KTEL ACHAIAS κινδυνεύετε να σκάσετε από την ζέστη ή να πάθετε ψύξη . Αυτό γιατί στα περισσότερα πούλμαν το air-condition είτε δεν λειτουργεί ή όταν λειτουργεί δουλεύει στο full. Μέση λύση δεν υπάρχει . Μην τολμήσετε να διαμαρτυρηθείτε γιατί οι χωριάτες οδηγοί από τα Δουνέικα και τα Ψηλά Αλώνια θα σας κατεβάσουν επί τόπου . Επίσης προσέξτε να μην σας «ψειρίσουν» τις βαλίτσες στα πρακτορεία κάποιοι Βενεζολάνοι (αποτυχημένοι οικονομικοί μετανάστες) κατά την επιβίβαση - αποβίβαση σας αλλά και στις στάσεις στο δρόμο .

- Όσοι έρθετε αεροπορικώς ελπίζουμε να έχετε κλείσει εισιτήριο με σοβαρήhttp://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6036507.stm αεροπορική εταιρεία . Σε διαφορετική περίπτωση κι αν το αεροσκάφος παρουσιάσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα η HELLENIC AIR FORCE ίσως να το καταρρίψει για να μην πέσει σε κατοικημένη περιοχή ( βλέπε αεροσκάφος κυπριακών αερογραμμών "ILIOS" πριν
2 χρόνια
) . Η προσγείωση σας στο αεροδρόμιο ELEFTHERIOS VANIZELOS μπορεί να καθυστερήσει λίγο αν ο BARBA - TAKIS ADAMOPOYLOS από το γειτονικό χωριό GLYKA NERA έχει «σηκώσει» στον αέρα τα περιστέρια του . Ούτε ο θεός DIAS από τον OLYMPUS γουστάρει να τον πολυενοχλούν για αυτό και το http://gogreece.about.com/b/a/256522.htmπερασμένο Σάββατο 19 Μαΐου εξαπέλυσε κεραυνό στο αεροπλάνο της HAPAG LOYD που εκτελούσε το δρομολόγιο CHANIA - HANNOVER με αποτέλεσμα να προσγειωθούν οι Γερμαναράδες πανικόβλητοι στο κοντινότερο αεροδρόμιο .
Επίσης ελπίζουμε να μην ταξιδέψετε με OLYMPIC AIRLINES διότι μπορεί να πέσετε σε στάση εργασίας και μετά ... ADIOS TELIKOS!!! Oι περισσότερες αεροσυνοδοί έχουν την ηλικία της ANNA VISSI (καμία όμως σχέση εμφανισιακά) , είναι χονδρές με αξύριστες γάμπες και κυκλοφορούν με λεκιασμένα ταγιέρ ενώ σπάνια χρησιμοποιούν αποσμητικό και μακιγιάζ. Το φαγητό ξεχάστε το ! Όλα τα πιάτα περιέχουν σκόρδο και υπερβολικό αλάτι , ενώ καλό είναι να έχετε μαζί σας αντιδιαρροικά χάπια ή στραγάλια που κάνουν και αυτά δουλειά.

- Φτάνοντας στα ξενοδοχεία σας και μπαίνοντας στα δωμάτια σας πριν ξαπλώσετεhttp://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/6103380.stm βεβαιωθείτε πως στα σεντόνια δεν υπάρχουν σγουρές τρίχες ή σπερματικά υγρά από τους προηγούμενους πελάτες .Μακριά από ασανσέρ και πισίνες εκτός αν θέλετε να κολήσετε διάφορα βακτήρια , μύκητες , δερματικές ασθένειες ή απλά να γίνετε λεπροί.Κάντε έλεγχο σε όλο τον χώρο για τσιμπούρια , σαύρες , σκορπιούς , σαρανταπόδαρους , αράχνες και μικρές οχιές ( όσοι διαμένουν εκτός πόλης ) πριν κοιμηθείτε.Κλείστε καλά τα παράθυρα και σβήστε τα φώτα γιατί τα κουνούπια στην Αθήνα είναι δηλητηριώδη , ρουφάνε αίμα σαν βρικόλακες και είναι … γκέι. Το βράδυ μην αφήνετε την πόρτα ξεκλείδωτη γιατί μπορεί κάποιος ναρκομανής περαστικός ή μερακλής νταλικέρης να επιχειρήσει να μοιραστεί το δωμάτιο και το κρεβάτι σας .
θα το καταλάβετε το πρωί όταν θα τσούζει ο κόλος σας ...
Όσοι μένουν σε πολυτελή εξοχικά ξενοδοχεία το βράδυ ίσως ξυπνήσουν από την μυρωδιά καπνού , τις φωνές περιοίκων και τις σειρήνες οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας (συνήθως φτάνουν 1 ώρα μετά την ειδοποίηση ). Μην στεναχωριέστε , δεν είναι κάτι που αφορά εσάς . Κάποιοι οικοπεδούχοι θα έβαλαν φωτιά για να κάψουν κάποιες χιλιάδες στρεμμάτων δασικής έκτασης και να κτίσουν μετά με την ησυχία τους ... Παρ όλα αυτά μην βγείτε στο μπαλκόνι γιατί μπορεί να κάνετε ντους από την ρίψη νερού από κάποιο πυροσβεστικό αεροπλάνο που δεν στοχεύει ποτέ σωστά . Μην πάτε να δείτε τι γίνεται γιατί μπορεί να κατηγορηθείτε και να συλληφθείτε ως εμπρηστής . Καλό ύπνο ! Αν δεν είναι χαλασμένο το κλιματιστικό σύστημα και το δηλητηριώδη αέριο δεν σας επηρεάσει όπως την οικογένεια των Βρετανών τουριστών που έχασαν τη ζωή τους για τον λόγο αυτό πριν λίγους μήνες σε ξενοδοχείο της CORFU , τα ξημερώματα θα ξυπνήσετε από τις αγριοφωνάρες του πληρώματος του απορριμματοφόρου και την μπόχα των ανθυγιεινών κάδων .
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=98014
Το πρωί στο breakfast βγάλτε τα σκουλήκια πριν φάτε την μαρμελάδα κι αποφύγετε τα αλλοιωμένα αλλαντικά , τυροκομικά και τα ακατάλληλα βούτυρα αμφιβόλου προέλευσης . Άγγλοι προσοχή στο bacon , μπορεί να είναι από γάιδαρο και αν φάτε φασόλια που συνηθίζετε και είναι από τον FILOTA FLORINAS θα κλάνετε τρεις μήνες...

Για τη συνεννόηση σας .
Αφού οι περισσότεροι κάτοικοι της BASTARDCITY είναι αναλφάβητοι καλό είναι να έχετε μαζί σας Ιταλό-αλβανικό και Άγγλο-αλβανικό λεξικό αντίστοιχα . Και αυτό γιατί «Ελλάδα είναι μέχρι τη Λαμία από κει και κάτω είναι Αλβανία».
Για τους Άγγλους όμως υπάρχει το αβαντάζ πως μπορούν να συνεννοηθούν εκτός από τη νοηματική και στη μητρική τους γλώσσα ,καθώς στη περιοχή του PIRAEUS υπάρχουν εδώ και χρόνια γνήσιοι απόγονοι του αμερικανικού στόλου …

Για τη μετακίνηση σας.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/4096993.stmΕφόσον καταφέρατε και φτάσατε στην Αθήνα αποφύγετε τις μετακινήσεις με τ' αστικά και υπεραστικά λεωφορεία . Στο νομό Αττικής έχουν συμβεί αρκετές λεωφορειοπειρατείες . Όσον αφορά τα ταξί να είστε αρκετά προσεκτικοί καθώς οι οδηγοί – ιδιοκτήτες είναι στη πλειοψηφεία τους ανάγωγοι , άξεστοι και χωρίς τους υποτυπώδεις τρόπους συμπεριφοράς . Δεν γνωρίζουν ξένες γλώσσες πλην της αλβανικής και μπορούν να σας κάνουν 3 φορές το γύρο της Αθήνας χωρίς να το καταλάβετε.http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/3129283.stm
Τα ταξίμετρα κλέβουν πάντα ενώ οι οδηγοί οδηγάνε εξαιρετικά επικίνδυνα και όταν σπάνια σταματάνε στα κόκκινα φανάρια με το αριστερό τους χέρι καθαρίζουν το αυτί τους και με το δεξί τα κακάδια από τη μύτη τους .
Για του λόγου το αληθές δείτε τα σημάδια από τις ξερές μύξες στο λεβιέ των ταχυτήτων .

Εάν σας έρθει δυσοσμία ή ακούσετε υπόπτους θορύβους μην τρομάξετε . Οι οδηγοί με ύφος 1000 καρδιναλίων πολύ συχνά ρεύονται και κλάνουν κι αυτό γιατί τα χρήματα που στάλθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την επιμόρφωση τους σε σεμινάρια, οι ίδιοι τα επένδυσαν σε μπουγάτσες και χοντροκομμένο πατσά με σκορδοστούμπι και μπούκοβο στο πατσατζίδικο του Αχχιλέα Ασλανίδη .
http://www.apodeikseis.gr Στο μετρό δεν λειτουργεί το κλιματιστικό σύστημα και να παρακαλάτε να μην καθήσει δίπλα σας κάποιος Πακιστανός ιμάμης που λίγο πριν έφαγε παστουρμά από καμήλα .
Βλέπετε στα μεμέτια , η θρησκεία τους δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούν DEO ROLL ON και αποσμητικά σώματος , όπως και να κάνουν μπάνιο κάθε μέρα .

Επανερχόμαστε με τη διατροφή σας .Για τα ξενοδοχεία τα είπαμε . Μεγάλη προσοχή σε όλα τα εστιατόρια και φαγάδικα αφού ο δαιμόνιος τσάκαλος Έλληνας ρεπόρτερ Ευαγγελάτος έχει εξιχνιάσει εκατοντάδες υποθέσεις με ακατάλληλα τρόφιμα , άκρως επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία .

Όσοι από εσάς έχετε ακούσει για το περίφημο ελληνικό σουβλάκι ήρθε η ώρα να μάθετε και το ελληνικό καλαμάκι .Τι είναι αυτό;
Αυτά τα ζώα ,καλαμάκι λένε το σουβλάκι κάτω στην Αθήνα . Εξάλλου είναι γνωστό πως δεν ξέρουν να τρώνε και η Αθηναϊκή κουζίνα δεν έχει να δείξει τίποτε σπουδαίο πλην της ρεβιθόσουπας . Μακάρι να μπορούσατε να έρθετε στη NORTHERN GREECE για να γευτείτε τη περίφημη Μακεδονική και γνήσια Ελληνική κουζίνα με τη πλούσια ποικιλία και τα χιλιάδες εδέσματα . Προσοχή !!! Ακόμα και στα ιταλικά , αγγλικά - αμερικανικά εστιατόρια , πιτσαρίες κλπ εργάζονται τριτοκοσμικοί βρωμιάρηδες αλλοδαποί που στη καλύτερη περίπτωση θα φτύσουν στο πιάτο σας . http://www.mednutrition.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=751&Itemid=112Να παρακαλάτε ότι ο ουραγκοτάγκος σεφ που έβγαλε την υπό μορφή χλεμπώδους ροχάλας TARTAR SAUCE από το στόμα του να μην είναι κρυωμένος και πάσχει από φυματίωση , βρογχικό άσθμα ή να έχει σάπια δόντια .
Προτείνουμε να φέρετε μαζί σας ξηρά τροφή ή να χρησιμοποιήσετε κονσερβοποιημένα τρόφιμα εισαγωγής αφού βεβαιωθείτε πως ο μπακαλόγατος του κάθε SUPER MARKET δεν έχει πλαστογραφήσει την ημερομηνία λήξης τους .

Για τα ποτά σας . Ισχύει ότι και για τα τρόφιμα . Προσοχή στις ληγμένες μπύρες όπως και στα ποτά-μπόμπες που μπορούν να φέρουν μέχρι και τύφλωση . Προτιμήστε να φέρετε ποτά από τις πατρίδες σας και πρός θεού μην δεχτείτε να πιείτε χυμό ελιάς που τελευταία για κάποιους είναι στη μόδα.

Για τα ναρκωτικά σας .
Και σε αυτή τη περίπτωση προτιμήστε να κουβαλήσετε μαζί σας εφόσον διασφαλίσετε το ασφαλές πέρασμα τους από λιμάνια και αεροδρόμια . Μην ψωνίσετε τίποτε από τους απατεώνες στην Αθήνα που ή θα σας στείλουν κάγκελο για να πάρουν και να ξαναπουλήσουν το εμπόρευμα ή θα σας στείλουν στον αγύριστο . Για μαριχουάνα , χασίς ούτε να το σκέφτεστε . Μην τρώτε το παραμύθι για το γνωστό «καλαματιανό» , υπήρχεwww.sfeva.gr κάποτε... Τη θέση του έχει πάρει το «αλβανικό» από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ , ποτισμένο με φορμόλη (το υγρό που ταριχεύουν τους πεθαμένους ) για να μη γίνεται αντιληπτό από τα σκυλιά της δίωξης ναρκωτικών κατά το πέρασμα στην Ελληνική μεθόριο .
Όταν η ελληνική νομοθεσία το επιτρέψει και ανοίξουν COFFEE SHOPS στη Θεσσαλονίκη θα διαπιστώσετε πως το «δραμινό» δεν παίζεται ...
Για όσους θελήσουν COCA μπορούν να πεταχτούν μέχρι το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Στεφάνου νομού Αττικής και να πάρουν τις ανάλογες πληροφορίες ...
Για χάπια πάσης φύσεως , σιρόπια κλπ με ένα εικοσάρικο στη ζούλα και ένα κλείσιμο του ματιού στα φαρμακεία πέριξ της OMONOIA SQUARE η δουλειά σας θα γίνει αμέσως .
Δεν συζητάμε για HARD DRUGS.
Θα είναι σα να υπογράφετε τη θανατική σας καταδίκη .

Για γυναίκες .
Τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου , της Φυλής , Λιοσίων και των άλλων περιθωριακών δρόμων είναι κατακλυσμένα με πόρνες από κάθε φυλή του πλανήτη . Κυκλοφορεί πολύ βρωμιά , σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες , αφροδίσια νοσήματα και φυσικά AIDS!!! Αυτά έχουν οι φτηνοδουλειές . Πολλές από αυτές όμως τις έγκλειστες καταπιεσμένες πόρνες έχουν στόματα πραγματικές ρουφήχτρες (με σπεσιαλιτέ κάθε είδους πίπα ) και στραγγίζουν τα πάντα . Μπορείτε να ψωνίσετε και στο δρόμο αλλά προσοχή στα πορτοφόλια σας . Εάν φοβάστε να κυκλοφορήσετε σε αυτές τις περιοχές , δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα να βρείτε γυναίκα καθώς έτσι και αλλιώς όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας και του Πειραιά είναι ένα τεράστιο BORDELLO!!! Αν είστε τυχεροί και βρείτε Αθηναίες και Πειραιώτισσες φοιτήτριες(τις γνωρίζουμε από την θητεία τους στην Θεσσαλονίκη) πιάσατε το λαχείο . Θα περάσετε πολύ καλά . Πιστέψατε μας , τα κάνουν όλα !!! Προσοχή όμως να μην μπερδευτείτε καθώς κυκλοφορούν χιλιάδες τραβεστί(επώνυμοι οπαδοί Αθηναϊκών ομάδων ) και άλλοι τόσοι GAY που χωρίς ντροπή και ξετσιπωσιά την πέφτουν απροκάλυπτα σε όποιο αρσενικό βρεθεί μπροστά τους .
Επίσης όσοι έρθετε στον τελικό με τα παιδιά σας μην τα αφήσετε ούτε λεπτό από τα μάτια σας καθώς είναι συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα οι εξαφανίσεις ανηλίκων , ενώ υπάρχουν εκατοντάδες παιδεραστές κάθε κοινωνικής τάξης που κυκλοφορούν αδέσποτοι ανάμεσα μας .

Για τους Άγγλους που θα έρθουν και τυχαίνει να έχουν το επίθετο SAUNDERS , (όμοιο με αυτό του Βρετανού πρέσβη που εκτελέστηκε πριν αρκετά χρόνια από την επαναστατική οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ) να έχουν το νου τους γιατί ακούστηκε πως εκείνες τις μέρες ο Κουφοντίνας θα κυκλοφορεί ελεύθερος με ολιγοήμερη άδεια . Με όλα όσα συμβαίνουν στη μπασταρδούπολη είναι πολύ πιθανόν να επισκεφτείτε κάποιο νοσοκομείο .(ελπίζουμε όχι νεκροτομείο).Να είστε σίγουροι ότι την … βάψατε . θα χρειαστείτε οπωσδήποτε την παρέμβαση της πρεσβείας ή του προξενείου σας , φακελάκια για τους γιατρούς (με περιεχόμενο διακοσάρι και πάνω) και κάποιο κρεβάτι-ράντζο ή sleeping bag για να διανυκτερεύσετε .
Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από φρικτή .

Βόλτες στη πόλη .
Το βράδυ είναι επικίνδυνες οι βόλτες γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη εγκληματικότητα . Την μέρα δεν μπορείτε ν' ανασάνετε από το καυσαέριο και τη πολύ μεγάλη μόλυνση του περιβάλοντος που υπάρχει στο Αττικό Λεκανοπέδιο . Εαν παρόλα αυτά θέλετε να πάτε τουλάχιστον αποφύγετε την PLAKA (όπως και κάθε τουριστικό μέρος) όπου οι μπουχέσες ταβερνιάρηδες και τ' αρπακτικά λαμόγια που πουλάνε κινέζικα σουβενίρ για ελληνικά θ' αποπειραθούν να σας εξαπατήσουν . Στην AKROPOLIS που θα επισκεφτείτε (αν δεν κάνουν απεργία οι φύλακες ) μην δώσετε σε κάποιον περαστικό τη κάμερα σας για να σας φωτογραφίσει . Το πιο πιθανό είναι να την κοπανήσει τρέχοντας μαζί με τη μηχανή σας . Στο KOLONAKI και στα πολυάριθμα CAFE της πλατείας, εκτός από πρώην παράγοντες του PAOK(Κασιμάτης , Τσολακίδης) , θα βρείτε πολλές λούγκρες και αδερφές να λιάζονται έχοντας στα τραπέζια τους κάποια ομόλογα του ελληνικού δημοσίου .http://www.phantis.gr/news/?newsID=2007051085956 Στο SYDAGMA και στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μην πλησιάζετε κοντά στο φυλάκιο του τσολιά γιατί μπορεί να σας έρθει κάποια αδέσποτη μολότοφ αλλά και να συληφθείτε ως "γνωστός-άγνωστος" δράστης. Εάν πάτε στα EXARCHEIA είναι πιθανόν να σας σταματήσουν αστυνομικοί – μαϊμού . Μην φοβηθείτε , δεν έχουν κανένα πρόβλημα μαζί σας . Πρόκειται για αγανακτισμένους πολίτες – θαμώνες της περιοχής που θεωρούν το χώρο δικό τους και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε αστυνομικούς , χαφιέδες , λακέδες και καταδότες . Μόλις διαπιστώσουν πως δεν έχετε κάποια από τις παραπάνω http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6528099.stmιδιότητες θα σας καλοδεχτούν και ίσως σας κεράσουν και σουβλάκι στον KAVOYRA . Εάν βγείτε λίγο παραέξω για να συναντήσετε τον θεό POSEIDONA στο SOUNIO ή να κάνετε μπάνιο στη μολυσμένη θάλασσα, το πιο πιθανό είναι να βρείτε κάποιο παλιό ξεβρασμένο πτώμα στα βράχια και στις ακτές του βρωμερού Σαρωνικού κόλπου . Κατά την επιστροφή σας στην πόλη μην επιλέξετε την LAVRIOY AVENUE γιατί μπορεί να πέσετε σε προκαθορισμένο ραντεβού επίλυσης διαφορών μεταξύ των αγνών φιλάθλων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού , όπου τα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν (ένας νεκρός στο τελευταίο μακελειό και αρκετοί σοβαρά τραυματίες ).

Για το γήπεδο.
Φίλοι της LIVERPOOL και της MILAN πολλά τα τρόπαια , τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα των ομάδων σας . Πολλές κατά συνέπεια και οι δικές σας εμπειρίες απ' όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά γήπεδα . Τα περισσότερα που πρέπει να ξέρετε για την συμπεριφορά σας σίγουρα τα γνωρίζετε . Εξάλλου η αστυνομία σε όλο το κόσμο είναι η ίδια … αστυνομία .
http://www.iht.com/articles/2007/04/19/sports/GREEKS.php
Θα σας υπενθυμίσουμε απλώς να προσέξετε τα πλαστά εισιτήρια , τη μαύρη αγορά και το ότι στα ελληνικά γήπεδα συλλαμβάνουν για το παραμικρό . Πριν από λίγους μήνες συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη σε αγώνα PAOK – Panathinaikos 35χρονος πατέρας δυο παιδιών επειδή άναψε κεράκι τούρτας γενεθλίων και του επιβλήθηκε πεντάμηνη ποινή φυλάκισης .

Όσοι από εσάς μετά τον τελικό έχετε αποφασίσει να συνεχίσετε τις διακοπές σας στη χώρα μας σας καλούμε να προτιμήσετε τη NORTHERN GREECE και την MACEDONIA μας , τις όμορφες και φιλόξενες ακτές τις PIERIAS , CHALKIDIKIS , ASPROVALTAS , και τα πανέμορφα νησιά του NORTHERN AEGEAN SEA.

Επίσης , αν ξεμείνετε από λεφτά μην στεναχωριέστε . Μπορείτε πολύ εύκολα να πάρετε δάνειο έως και 2,2 εκατομμύρια EURO από την GREEK NATIONAL BANK . Αρκεί να μπορέσετε να τους πείσετε ότι κάποιο μέρος των χρημάτων προορίζεται για διακανονισμούς οφειλών προς την UEFA. Για περισσότερες πληροφορίες και τα ψιλά γράμματα του δανείου απευθυνθείτε στους κυρίους Βεζυρτζή και Οικονομίδη (πρόεδρος και αντιπρόεδρος PAOK F.C.).Αυτοί ξέρουν ...

Φίλαθλοι της LIVERPOOL και της MILAN ελπίζουμε οι παραπάνω οδηγίες να σας φανούν χρήσιμες . Ευχή μας να νικήσει ο καλύτερος .
Καλή επιστροφή στις πατρίδες σας .


[Eπιστροφή στις Ανακοινώσεις] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]