Τελευταία Ενημέρωση 09/05/07

09-05-2007 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των ΒΟΡΕΙΩΝ

Πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ , συνδεσμίτες - μέλη των ΒΟΡΕΙΩΝ και όχι , προεδρεία των συνδέσμων - μελών , παράγοντες , αθλητικογράφοι - ρεπόρτερ , υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , απλός κόσμος αλλά και κάποιοι ψιλούποπτοι ρουφιάνοι ρωτάνε καθημερινά σχετικά με την συγκέντρωση των Συνδέσμων της μεγάλης οικογένειας των ΒΟΡΕΙΩΝ που έχει αρχικά σχεδιαστεί να πραγματοποιηθεί εντός του μήνα Μαΐου και μετά την λήξη του πρωταθλήματος .

Ενημερώνουμε άπαντες πως η συγκέντρωση αυτή θα γίνει για λόγους ουσίας , πραγματικής λειτουργίας και συσπείρωσης . Δεν θα γίνει για χαρές , γιορτές και πανηγύρια αφού η δεινή κατάσταση στο διοικητικό και αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ σε όλα σχεδόν τα τμήματα δεν μας επιτρέπει κάτι τέτοιο . Η συγκέντρωση αυτή δεν έχει την μορφή συνεδρίου (δεν μας ενδιαφέρει ο πολύς κόσμος) και θα συμμετέχουν μόνο τα Δ.Σ. του κάθε Συνδέσμου - μέλους . Θα είναι η 23η στην 12χρονη ιστορία των ΒΟΡΕΙΩΝ ως οπαδικό κίνημα και η πρώτη μετά από 2 χρόνια χειμερίας νάρκης (σε ότι αφορά εκδηλώσεις τέτοιας μορφής ) . Θα μαζευτούμε , θα τα πούμε , θ' αποφασίσουμε κάποια πράγματα , θα γνωριστούμε κι από κοντά κάποιοι πολύ μακρινοί . Θα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά , θα δούμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε , Θα κάνουμε προτάσεις για όσα θέματα μας απασχολούν και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις σε όσα μπορούμε .

Θα μιλήσουμε θετικά η αρνητικά
για εισιτήρια διαρκείας ,
μετοχές ,
εγγραφές στον Α.Σ. ,
εκδρομές ,
το νόμο ορφανού ,
την διοίκηση ΠΑΕ και ΑΣ
και πάρα πολλά άλλα . Η συγκέντρωση δεν θα είναι ένα παρτυ , αλλά η αρχή ορισμού του νέου χρονοδιαγράμματος των ΒΟΡΕΙΩΝ για την νέα περίοδο . Αυτά για να ξέρουν όσοι έρθουν , που θα έρθουν και γιατί θα έρθουν . Θα ειδοποιηθούν άπαντες ! Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση η συγκέντρωση να μετατεθεί για λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και όλα αυτά επειδή οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ τρέχουν με ραγδαίο ρυθμό .

Μάγκες τα λέμε την Κυριακή στην ΤΟΥΜΠΑ , μετά το παιχνίδι στο γνωστό μέρος . Όλοι στην ΤΟΥΜΠΑ γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει και θα παίξει στην Ευρώπη , όσο κι αν δεν το θέλουν οι εχθροί του , εξωτερικοί κι εσωτερικοί ...

 


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]