Τελευταία Ενημέρωση 02/05/07

02-05-2007 ‘Η ΤΑΝ ‘Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!!

Περιμένουμε να τελειώσει και τυπικά το πρωτάθλημα για να μάθουμε αν θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος του Βορρά την επόμενη περίοδο στο κύπελλο UEFA. (τουλάχιστον από αγωνιστικής πλευράς).

Επίσης περιμένουμε να τελειώσει το φετινό μαρτύριο για κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ. Μετά θα μιλήσουμε και έχουμε πολλά να πούμε . Για διοίκηση , προπονητές , ποδοσφαιριστές , γυμναστές , μάνατζερ κλπ. Και θα πάρει πολλούς η μπάλα . Γιατί δεν φταίει σε τίποτε αυτός ο χιλιοταλαιπωρημένος κόσμος να πληρώνει αυτός το μάρμαρο και να γεύεται πίκρα και χολή . Δεν μιλάμε μέχρι τότε για να μην «αγχώσουμε» κανέναν και έχει δικαιολογίες μετά να επικαλεστεί .

Το μόνο που θα πούμε είναι πως το παιχνίδι είναι «’Η ΤΑΝ ‘Η ΕΠΙ ΤΑΣ» και πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος η ΤΟΥΜΠΑ θα ζήσει νύχτα Αγίου Βαρθολομαίου . Ο κόσμος έφτασε στα όρια του εδώ και καιρό και δεν θ' ανεχτεί άλλη ξεφτίλα να περάσει στο ντούκου . Κάποιοι θα νυχτώσουν στο γήπεδο .

Oπως είπαμε και πιο πάνω δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα για να μην αγχωθεί κανένας από την ποδοσφαιρική ομάδα και το τεχνικό τημ αλλά ίσως έτσι κάποιοι αφυπνιστούν και καταλάβουν ποια φανέλα φοράνε και σε ποιο γήπεδο παίζουν . Μετά το ματς θα μιλήσουμε .


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]