Τελευταία Ενημέρωση 28/04/07

28-04-2007 ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Ο πόλεμος της πολιτείας εναντίον των Συνδέσμων καλά κρατεί και η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε βούτυρο στο ψωμί της για να κυνηγήσει αυτούς που στερούνται τα απαραίτητα έγγραφα . Η περιβόητη διυπουργική απόφαση πριν καν ψηφιστεί , εφαρμόζεται σε όλο της το μεγαλείο και καθημερινά οι επικεφαλείς των Συνδέσμων τρέχουν
δεξιά - αριστερά να μαζέψουν όλο αυτό το χαρτομάνι που θ' αποδεικνύει πως είναι φιλήσυχοι πολίτες . Ξεκίνησε η πολιτεία , τα υπουργεία κι όλος αυτός ο πολιτικός κόσμος να εξαλείψει το πρόβλημα της βίας ξεκινώντας από τους Συνδέσμους βρίσκοντας ως πάτημα τα γεγονότα της Παιανίας . Kαθαρίστε τον τόπο αξιότιμοι κύριοι υπουργοί και υφυπουργοί εκεί που πραγματικά βρωμά . Στους παράγοντες των ομάδων και στο αττικό λεκανοπέδιο όπου μαίνονται οι μάχες υπόκοσμου , μισθοφόρων οπαδών , νονών της νύχτας και όλης της χαβούζας που είναι μαζεμένοι εκεί . Από εκεί ξεκινήστε κι αφήστε την Βόρεια Ελλάδα ήσυχη . Εμάς δεν μας πιάνουν οι νόμοι σας .
Ότι κι αν κάνετε , όσες αποφάσεις κι αν πάρετε να βάλετε καλά στο μυαλό σας πως ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ του ΠΑΟΚ θα υπάρχουν ακόμα κι αν δεν υπάρχει ΠΑΟΚ. Δεν πρόκειται ν' απαλλαγείτε ποτέ από εμάς . Μάλλον εμείς θ' απαλλαγούμε από εσάς και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα απ ότι περιμέναμε .


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]