Τελευταία Ενημέρωση 04/04/07

04-04-2007 Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Δυστυχώς προβλέψαμε το γεγονός (ελάχιστες ώρες μετά το θάνατο του 25χρονου οπαδού κατά την διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα σε ανεγκέφαλους υποστηρικτές του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού) πως οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων όλων των ομάδων θα βρεθούν στο στόχαστρο και θα εισπράξουν τις βολές της πολιτείας . Δηλαδή βούτυρο στο ψωμί κάποιων που χρόνια τώρα επιθυμούν και προσπαθούν για την διάσπαση αλλά και την οριστική διάλυση των Συνδέσμων . Την Τετάρτη 4/4/2007 η ελληνική κυβέρνηση με διυπουργική απόφαση νομιμοποίησε την αναστολή λειτουργίας των Συνδέσμων Φίλαθλων .
Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

40 ΧΡΟΝΙΑ (παρά 17 ημέρες - 21 Απριλίου) μετά ξυπνούν μνήμες . ΑΡΧΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...Εμείς δεν θα βγάλουμε από τώρα τον κόσμο στους δρόμους , ούτε θ' αντιδράσουμε σπασμωδικά ώστε να συνεχίσουν να μας κατηγορούν άδικα όλοι αυτοί που έβγαλαν χολή τις τελευταίες ημέρες . Όλοι αυτοί φυσικά , ορισμένοι βιάστηκαν , θα τεθούν αντιμέτωποι μας .
Ας πρόσεχαν !!!
Όσο για το ποιοι θα γίνουν περιπατητικοί σύλλογοι θα το δούμε στο μέλλον . Το ποιοι όμως θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν στις επόμενες εκλογές το γνωρίζουμε από τώρα .
Σεβόμαστε τις και δεν θα πούμε προς το παρόν τίποτε περισσότερο . Δεν θα μείνουμε όμως απαθείς αφού λειτουργώντας με ηρεμία όλο αυτό το διάστημα θα βλέπουμε , θα ακούμε , δεν θα σχολιάσουμε , αλλά θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά και με πολύ μεγάλη σύνεση και ακόμη μεγαλύτερη ωριμότητα θα πράξουμε , οργανώνοντας μεθοδικά τις κλιμακούμενες αντιδράσεις μας αμέσως μετά το .
Τίποτε άλλο προς το παρόν .[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]