Τελευταία Ενημέρωση 30/03/07

30-03-2007 UEFA – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!

Τα χρονικά περιθώρια για να γίνει ο διακανονισμός με την UEFA ώστε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα αγωνιστική περίοδο , έχουν στενέψει επικίνδυνα . Πριν 15 περίπου μέρες ακούγαμε δια στόματος Βεζυρτζή , Οικονομίδη πως ότι και να γίνει ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Ευρώπη! Ήταν μια υπόσχεση από τους 2 παράγοντες (πρόεδρος και αντιπρόεδρος) ενώπιον των εκπρόσωπων όλων των Σ.Φ.ΠΑΟΚ.
Την ίδια τους υπόσχεση επανέλαβαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης μέσω του Παπαδόπουλου (ο Βεζυρτζής δήλωνε ασθενής και ο Οικονομίδης ήταν στην Αθήνα) σε ξαφνική είσοδο 30 περίπου συνδεσμιτων στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να τους υπενθυμίσουν απλά πως ο χρονικός κλοιός σφίγγει ιδιαίτερα . Kαι φτάσαμε στο σήμερα ,(Πέμπτη 29 Μαρτίου ώρα 18:00 την ώρα που γράφτηκε το κείμενο που διαβάζετε) που απομένουν ελάχιστα 24ωρα πριν από την καταλυτική ημερομηνία για να μείνει ο ΠΑΟΚ έναν ακόμη χρόνο εκτός ευρωπαϊκών
κυπέλλων . Βεζυρτζής και Οικονομίδης βρίσκονται στην Αθήνα κάνοντας τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες τους για να μην εξευτελιστεί και πάλι ο ΠΑΟΚ.

Το πιο δυνατό χαρτί ο Αλογοσκούφης , την έκανε στην Αμερική και τώρα οι δυο ηγέτες παρακαλάνε λυτούς και δεμένους , γραμματείς και φαρισαίους για να μην γυρίσουν άπραγοι στην Θες/νίκη. Γιατί το μόνο σίγουρο σ αυτή την περίπτωση και μετά από τόσες υποσχέσεις που έδωσαν στο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ , είναι πως θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις . Διότι ως γνωστόν "σε τρελό μην τάξεις ..." Παιδάκια δεν είμαστε πάντως! Ας σταματήσουν κι ορισμένοι αθλητικογράφοι – ρεπόρτερ να προϊδεάζουν αρνητικά τον κόσμο κι ότι δεν έγινε τίποτε . Πολλά θα γίνουν!


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]