Τελευταία Ενημέρωση 30/03/07

30-03-2007 Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ BASKET(Προσθήκη 15:25)

Μετά το χτεσινό τραγικό περιστατικό οι κουφάλες των κέντρων αποφάσεων αυτής της χώρας αντιγράφοντας τους ομολόγους τους στην Ιταλία αποφάσισαν την αναστολή των αγώνων για 15 μέρες και την επανέναρξη των αγώνων μετά τις 13 Απριλίου.

68 εισιτήρια κόπηκαν στο ματς πρωταθλήματος της περασμένης Τετάρτης με την ΟΛΥΜΠΙΑ Λάρισας στο «Παλατάκι».Ένα ματς όπου ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά μέσα στο γενικότερο κλίμα καφενείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατάφερε να χάσει , όπως κατάφερε να χάσει και το προηγούμενο ματς με τον Μακεδονικό και πιο πριν με το Μαρούσι.

Κι έρχεται το κυριακάτικο ντέρμπυ με τον Άρη που χρόνια επιζητά την ευκαιρία να διασύρει την ομάδα . Έχεις και τον Διονύση Ψωμιαδη της διοικούσας επιτροπής να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα .
Να βγαίνει στα ραδιόφωνα και να λεει τα οποία «απίθανα» για να μην χρησιμοποιήσουμε βαρύτερους χαρακτηρισμούς . Είχαμε προειδοποιήσει τον Διονύση Ψωμιαδη με άρθρα μας στο παρελθόν . Τώρα όμως που μπήκες στο χορό θα χορέψεις φίλτατε Διονύση και δεν θα λες ότι τον Ιούνιο εγώ θα φύγω κι όλα καλά κι ωραία . Είναι το πιο εύκολο να φύγεις εσύ και ο οποιοσδήποτε . Να μην αναλάμβανες αφού δεν έχεις την δύναμη ν αντέξεις την πίεση .

Θα σε πούμε ιδιαιτέρως και το ποιοι και πόσοι είναι τελικά τα 2-3 τσογλάνια όπως αποκάλεσες κάποιους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ραδιοφωνική εκπομπή , επειδή διαμαρτυρήθηκαν έντονα (και καλά έκαναν) μετά τη νέα ήττα ντροπής από την Ολύμπια . Στον κατήφορο του τμήματος basket δεν είναι φυσικά αμέτοχος ούτε ο Πιλαφιδης αλλά ούτε και οι «ταλαντούχοι» και οι ψωνισμένοι από το πανέρι παιχταράδες μας .

[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]