Τελευταία Ενημέρωση 22/03/07

22-03-2007 «ΧΑ-ΧΑ-ΟΥΔΕΙΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΧΑΧΑ»

«Ουδείς ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πωλείται» . Αυτός είναι ο επίλογος μιας σύντομης ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με ορισμένα δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων που αναφέρουν πως η διοίκηση της ΠΑΕ βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με ομάδες του τέως Π.Ο.Κ. για την πώληση ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Χαρακτηρίζουν κακόβουλα αυτά τα δημοσιεύματα και τονίζουν πως έχουν σκοπό να διχάσουν (να διχάσουν κι άλλο; - ρωτάμε εμείς) και να προκαλέσουν ζημιά .

Μάλιστα κύριοι , σας πιστέψαμε τώρα που βγάλατε αυτή την ανακοίνωση . Μια ανακοίνωση μετά το ξεφωνητό που φάγατε από ορισμένους αθλητικογράφους - ρεπόρτερ που απ ότι φάνηκε σας υποδεικνύουν με αυτό τον τρόπο για το ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις σας . όσο για εμάς , επειδή πολλά έχουν δει τα ματάκια μας τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ και είμαστε πολύπαθοι απ αυτά , ισχύει το λαϊκό ρητό «όπου καπνός , υπάρχει και φωτιά» ...

Και στο κάτω - κάτω δεν χρειάζεται να πωληθεί επίσημα κάποιος παίκτης για να τα τσεπώσουν κάποιοι . Υπάρχει και ο δρόμος των προσφυγών κλπ . Μην μας περνάτε λοιπόν για κουτούς , όλοι εσείς οι έξυπνοι που συνωστιστήκατε εκεί στην διοίκηση και στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]