Τελευταία Ενημέρωση 22/03/07

22-03-2007 ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Στα ψιλά περνάει το χάος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αιτία που τα εγκλήματα των καφενόβιων (που τον τελευταίο καιρό έχουν συνωστιστεί στον μπασκετικό ΠΑΟΚ) μένουν ατιμώρητα είναι το ότι ουδείς , εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων , ασχολείται με το άθλημα που την δεκαετία του 90 μας έδωσε χαρές , μας κράτησε σαν ΛΑΟ (πέτρινα χρόνια Βουλινού) και μας έκανε να νιώσουμε περήφανοι ως ΠΑΟΚτσήδες.
Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Την Δευτέρα 26 Μαρτίου συμπληρώνονται 16 ολόκληρα χρόνια από το έπος της Γενεύης με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης . «Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις» .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ , ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ...

Με τους Πανελούδη , Ψωμιάδη , Γαλατσόπουλο και ΣΙΑ ν απολαμβάνουν το πιλάφι με κρέας που με σεφ τον Πιλαφίδη διασύρθηκε από τον ουραγό και υποβιβασμένο από την αρχή της περιόδου Μακεδονικό . Με τον «αιώνιο ενδιαφερόμενο» για όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Μαμιδάκη ν αποσύρει και πάλι το ενδιαφέρον του μετά τον έλεγχο των ορκωτών και την τζάμπα διαφήμιση που έκανε . Αυτό είναι λοιπόν ο μπασκετικός ΠΑΟΚ με την συμπλήρωση της επετείου των 16 χρόνων από το έπος στην «Σάλα Πατινονάρ» .

Από την ΓΕΝΕΥΗ , στην ΚΑΕ που ζητιανεύει ...


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]