Τελευταία Ενημέρωση 16/03/07

16-03-2007 ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Ότι και να πούμε για την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ είναι λίγο . Τα αποτελέσματα (8 συνεχόμενες νίκες ) και η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος νέων (πρώτη με 12 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ) είναι ο καθρέφτης αυτής της ομάδας που έχει να παρουσιάσει πολλά ελπιδοφόρα ταλέντα τα οποία στο άμεσο μέλλον πιστεύουμε πως θα αποτελούν και τον κορμό της επαγγελματικής ομάδας . Η ομάδα είναι στην κυριολεξία ασταμάτητη !

Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η εντυπωσιακή παρουσία της ομάδας όχι μόνο μέσα στα γήπεδα και στους αγώνες , αλλά και όλη η εξωαγωνιστική εικόνα της ομάδας . Τόσο η συμπεριφορά των παικτών και του τεχνικού τημ , αλλά και το πρόσωπο που δείχνει η ομάδα στον έξω κόσμο μια και δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τις επαγγελματικές ομάδες .

Όλα αυτά φυσικά οφείλονται στον διευθυντή των τμημάτων υποδομής Σταύρο Σαράφη και στον προπονητή Κυριάκο Αλεξανδρίδη , τους δυο αυτούς βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που εκτός από την σκληρή δουλειά έχουν καταθέσει ψυχή και καρδιά για να φτάσει η ομάδα νέων στο υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται . Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι , συγχαρητήρια σε όλους !


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]