Τελευταία Ενημέρωση 16/03/07

16-03-2007 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

Δεν θα πρέπει με τίποτε ο προπονητής , το τεχνικό τημ και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να υποτιμήσουν τον Ιωνικό που ήδη έχει υποβιβαστεί από τον περασμένο Οκτώβριο . Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά το καλό αλλά και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ και αρκετούς «νεκρούς» έχουμε αναστήσει στο παρελθόν , χτυπάμε το καμπανάκι για να μην φάμε στην μάπα κάποια νέα ξεφτίλα .

Διότι ο Ιωνικός του υιού Κανελλάκη θέλει να δημιουργήσει μια πιθανή στοιχηματική έκπληξη και ήδη προετοιμάζει το έδαφος γι αυτό . Ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας , κάποιος Χατζηνικολάου έκανε σκληρές παρατηρήσεις στους παίχτες και τόνισε η προετοιμασία για την επάνοδο στην Α εθνική να ξεκινήσει από το ματς με τον ΠΑΟΚ . Η δε διοίκηση επέβαλε χοντρό πρόστιμο για το ματς με τον Πανιώνιο . Λες και ετοιμάζονται να παίξουν τελικό οι Νικαιώτες . Ύποπτες οι κινήσεις και ο ξεσηκωμός τους ...

Να μην λησμονούμε και μια 4άρα επί Αγγελου Αναστασιάδη μέσα στην φτωχογειτονιά του Πειραιά , αλλά και ακόμα μια επί Μπάγιεβιτς όταν το πούλμαν της αποστολής μπήκε μέσα στον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για να φυγαδευτεί η αποστολή κατά την επιστροφή της από την Αθήνα και ενώ περίμεναν πάνω από 200 οργισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ήταν άνοιξη του 2000 και θυμόμαστε τότε που ο Μπράντιτς που ήδη είχε κατεβεί από το αεροπλάνο και δεν μπήκε στο πούλμαν , αναγκάστηκε να κρυφτεί ανάμεσα στα ρούχα και τις μπάλες στο φορτηγάκι που χρησιμοποιούν οι φροντιστές για την μεταφορά του ιματισμού της ομάδας . Το νου σας λοιπόν κύριοι !!! Μην ξεχνάτε πως διαιτητής θα είναι ο Γερμανάκος . Προσοχή λοιπόν !


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]