Τελευταία Ενημέρωση 15/03/07

16-03-2007 Το DVD της ντροπής!

Μεγάλος ντόρος έγινε πριν καμιά 20ριά μέρες σχετικά με το DVD που κυκλοφόρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφορά παλιότερους αγώνες και την ιστορία του συλλόγου . Έπεσε αρκετό ξεφωνητό από αρκετούς ραδιοσταθμούς κι εφημερίδες και με το δίκιο τους ! Διότι δεν μπορεί να κυκλοφορεί επίσημα η ΠΑΕ ένα DVD και μέσα σε αυτό να υπάρχουν στιγμιότυπα από ήττες ντροπής και εικόνες πανηγυρισμών οπαδών άλλων ομάδων που φυσικά δεν θέλουμε καν να αναφέρουμε .
Και αντί να ντραπούν αυτά τα ζώα γι αυτό το αίσχος και ν αποσύρουν αυτή την αηδία που κυκλοφόρησε βλέπουμε και πάλι πως μέσα από το επίσημο site της ΠΑΕ κάποιοι εξίσου ανιστόρητοι περί ΠΑΟΚ εξακολουθούν να το προωθούν .
Και η φάση είναι πως για την παραγωγή του «εργάστηκαν» ένα κάρο ... μαλάκες !
Εν τω μεταξύ αυτό το άθλιο κατασκεύασμα εξακολουθεί να κυκλοφορεί από τους ξετσίπωτους και μέσω της μπουτίκ !
Δεν λένε να το αποσύρουν , για να μην χάσουν τα φράγκα τους αυτοί που «επένδυσαν» σ αυτήν την ιστορία .
Με την ευκαιρία ας μας πούνε και τα έσοδα από αυτήν την ιστορία ντροπής , γιατί εμείς είμαστε σίγουροι πως μόνο στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πάνε τα ευρουδάκια που μάζεψαν από τον κοσμάκη όταν το DVD - αίσχος πουλήθηκε κατά χιλιάδες αντίτυπα , στον ανυποψίαστο για το τι θ αντικρύσει , κοσμάκη πριν και μετά το ντέρμπυ του προηγούμενου δίμηνου . Με το θέμα αυτό θα επανέλθουμε οπωσδήποτε και είναι στις σκέψεις μας να καλέσουμε τον κόσμο οργανωμένα να το επιστρέψει και να πάρει πίσω τα χρήματα του .


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]