Τελευταία Ενημέρωση 04/10/06

04-10-2006 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Με έκπληξη διαβάσαμε στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν καμιά 20ριά μέρες στο www.paokfc.gr ανακοίνωση του Ηρακλή με αφορμή την τυχαία νίκη της συμπολίτισσας ομάδας επί της Βίσλα στην Πολωνία , για το κύπελλο UEFA.
Εμείς δεν θα σταθούμε στο ότι αν ήταν μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Ηρακλή αυτή η νίκη η όχι , άλλωστε ποσώς μας ενδιαφέρει . Εξάλλου δεν απέκλεισαν την πολωνική ομάδα αλλά και ούτε η Βίσλα Κρακοβίας είναι κάποια από τις Λυών η Αρσεναλ για να μιλάμε για ευρωπαϊκό θρίαμβο .

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή, με αφορμή τη νίκη της στον ευρωπαϊκό αγώνα που έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 14/9/2006 για το θεσμό του Κυπέλλου UEFA.
Νίκες όπως αυτή προσδίδουν αίγλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα αποτελούν κίνητρο για τη νεολαία ιδιαιτέρως της Θεσσαλονίκης να έρθουν κοντά στον αθλητισμό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα της πόλης μας ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.


Θα σταθούμε στο ότι κάποιοι υπάλληλοι της ΠΑΕ θέλοντας να κάνουν δήθεν τους κοινωνικούς αυθαιρετούν συχνά με τις πράξεις τους εις βάρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ και της δυναμικής του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ. Θέλοντας προφανώς να προωθήσουν τις προσωπικές τους δημόσιες σχέσεις , συχνά – πυκνά επιδίδονται σε χαμερπείς και ελεεινές ανακοινώσεις όπως αυτή με τον «μέγα άθλο του Ηρακλέως» αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν με την οργάνωση «mama Africa” λες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει όρεξη ν’ ασχολείται με τα ξαδέρφια του Αμαφούλε και το σοι του Φουτσίνι.
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει κυρίες και κύριοι που ασχολείστε με το site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ασχοληθείτε καλύτερα με τα «επί μέρους» θέματα που λόγω έλλειψης διοίκησης έχετε παρατήσει εδώ και μήνες καλλιεργώντας την νοοτροπία της οκνηρίας αλλά και της λούφας .
Άντε τώρα να στείλετε και την συλλυπητήρια επιστολή στον συμπολίτη για το πολωνικό σαξόφωνο που γεύτηκε . Γιατί δεν στείλατε τόσο καιρό ?

 


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]