Τελευταία Ενημέρωση 04/10/06

04-10-2006 18 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ Νο 2


Το κράτησαν «μανιάτικο» οι ένστολοι βεληγκέκες του Μοριά και της Ρούμελης από τις μάπες που έφαγαν στο συλλαλητήριο στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ.

Έτσι άφησαν ανενόχλητους κάποιους θρασύδειλους βαζελους να κάνουν τις όποιες βλαχομαγκιές τους με το σπάσιμο και κάψιμο ανυπεράσπιστων αυτοκίνητων . Φοβερή μαγκιά . Δεν θα σταθούμε όμως σ’ αυτό αφού ακόμα και οι πουστιές είναι μέσα στο πρόγραμμα , αλλά και επειδή από τους συγκεκριμένους φλώρους που τους έχουνε για να γελάνε οι υπόλοιποι στο λεκανοπέδιο δεν περιμέναμε και κάτι αντρίκειο η πέσιμο στα ίσια .
Θα σταθούμε στη βεντέτα που πλέον άνοιξε για τα καλά μ΄ αυτούς που οι μανάδες τους από τα βλαχοχώρια τους κουβαλούσανε τενεκέδες με τυριά και ντουζίνες φρέσκα αυγά στους βουλευτάδες ( κάνοντας και κανένα σκύψιμο η γαργάρα ) για να φορέσουνε οι κανακάρηδες τους τη στολή που φοράνε σήμερα και το παίζουνε μάγκες βρίζοντας έλληνες φορολογούμενους πολίτες με ανθελληνικές ύβρεις .
Και επειδή οι όποιες εξυπνάδες όπως και οι βλαχομαγκιές του κώλου πληρώνονται σ΄αυτή τη ζωή , ραντεβού από τώρα για του χρόνου στην Δ.Ε.Θ. αγαπητές μας κυρίες 18 διμοιρίες .

Αυτή την φορά δεν θα μας χωρίζουν και τα κάγκελα ...


[ Φωτογραφίες Δ.Ε.Θ. ][Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]