Τελευταία Ενημέρωση 03/10/06

03-10-2006 ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ , ΕΦΥΓΕ ...

Μπορεί άπαντες να ξαφνιάστηκαν από την ξαφνική παραίτηση του Ντουμιτρέσκου όχι όμως κι εμείς . Γνωρίζοντας το παρελθόν του , αλλά και τις κακές πτυχές του Ανατολικοευρωπαίου χαρακτήρα του πρώην πλέον προπονητή του ΠΑΟΚ , γνωρίζαμε πως θα έφευγε με τον ίδιο απαίσιο τρόπο με τον όποιο έφυγε από την Καλλιθέα ..
Και μάλιστα παραιτήθηκε χωρίς να επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο αποζημίωση από τον ΠΑΟΚ. Αλλά τι αποζημίωση να ζητήσει αφού έτσι κι αλλιώς πρόλαβε ήδη να "κονομήσει" αρκετά φράγκα χρησιμοποιώντας στην ουσία τον ΠΑΟΚ. Μπόλικα EYRO από το τουρνουά των φιλικών στην Γαλλία αλλά και τις μίζες από τους ποδοσφαιριστές - παλτά που κουβάλησε στον ΠΑΟΚ όπως και τον ιταλό γυμναστή που έκανε ζέσταμα στο Καραϊσκάκη την ομάδα με ασκήσεις γυμναστικής της τρίτης δημοτικού (μόνο τα "μήλα" που δεν παίξανε οι παίχτες του ΠΑΟΚ ) και γελούσε όλο το γήπεδο .
Θέλοντας και μη , κάποια στιγμή το μυαλό μας πήγε και στον Σαλευρή και τα όσα έγιναν τόσο όταν έφυγε από την Καλλιθέα , όσο και στο ματς της Τούμπας και στην γνωστή ιστορία με τα γεγονότα στο αστυνομικό τμήμα . Δίκαιο είχε τελικά ο μπαρμπαδάκος , δεν νομίζετε ? Έτσι αποδείχτηκε τουλάχιστον . και τι γίνεται τώρα με τα πεσκέσια που μας κουβάλησε ο Ρουμάνος ?
Τον επιρρεπή στην γκέλα Μπαρκουάν , το φάντασμα Γκονζάλες , τον "συμπέθερο" Ρεμπρόσιο με τον βγαλμένο γοφό και τον ανύπαρκτο Ζεγκάρα ?
Πάλι η ίδια επαναλαμβανομένη ιστορία και πάλι λύση καλείται να δώσει ο κύριος Γούμενος !!!
Μέχρι πότε όλα αυτά ! Και το χειρότερο ?
Ρουμάνος έφυγε , Ρουμάνος έρχεται ...
Που πας ρε καημένε ΠΑΟΚ με Γιάννη Μαντζουράκη .
Δεν έχουμε προσωπικά μαζί του αλλά έλεος !
Σαράντα χρόνια πίσω και λίγα είναι .[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]