Τελευταία Ενημέρωση 23/07/06
23-07-2006 ΣΤΗΝ ALKMAAR O SHIKABALA ?

   Σίγουρα κάτι πολύ «βρώμικο» μαγειρεύεται στην υπόθεση SHIKABALA.Προσωπικά δεν πιστεύουμε όλο αυτό το ευφάνταστο παραμύθι της Χαλιμάς με την στρατιωτική θητεία του παίχτη και την σχετική αιγυπτιακή νομοθεσία .
Ούτε φυσικά μας καθησύχασε η σχετική αναφορά τόσο της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε η θέση του προπονητή στο θέμα . Θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να χάσει έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή χωρίς φυσικά να πάρει φράγκο .

   Ούτε τον Μαγντί πιστεύουμε που τον έστειλαν οι της ΠΑΕ και κάποιοι πρώην συμπαίχτες του στον ΠΑΟΚ να πάει και να «ψάξει» το θέμα . Πρώτον μπορεί να τα έχει «πάρει» από τους παμπόνηρους Αιγυπτίους και δεύτερον είναι και αυτός μεμέτι σαν και αυτούς . Καλός , χρυσός ο Μαγντί Τολμπά , παιχταράς όσο έπαιξε στον ΠΑΟΚ αλλά δεν παύει να είναι μεμέτι και Αιγύπτιος ! Και σε αυτό το θέμα αν είσαι σοβαρή ομάδα στέλνεις σοβαρό εκπρόσωπο με σοβαρό δικηγόρο και έμπιστο διερμηνέα .

   Όλα αυτά φυσικά δεν έγιναν και έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες σε 6 μήνες ο έγχρωμος πρώην παίχτης του ΠΑΟΚ θ’ ανήκει στο δυναμικό της ολλανδικής ALKMAAR που κάνει το παν για να τον αποκτήσει μέσω της πλάγιας οδού .
Την ίδια ώρα κάποιοι στην Θεσσαλονίκη που βλέπουν όνειρα θερινής νυκτός περιμένουν από τον παίχτη να τους στείλει τις πρώτες του φωτογραφίες από τον στρατό όπου συμμετέχει σε «νυχτερινές» , «σκηνάκια» , βολές , πορείες κτλ.
Αλλάξτε πλευρό κύριοι και ξανακοιμηθείτε τον ύπνο του δικαίου...
Την ίδια ώρα ο Μεγκαχεντ και καμιά εκατοσταριά συνομήλικοι Αιγύπτιοι ποδοσφαιριστές που δεν πήγαν φαντάροι , αγωνίζονται κανονικά στις ομάδες τους και πηγαινοέρχονται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στην χώρα των πυραμίδων .

    Μην μας πουλάτε λοιπόν άλλο παπα για τον Σικαμπαλα και βγείτε και πείτε στον κόσμο την αλήθεια .


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]