Τελευταία Ενημέρωση 23/07/06
23-07-2006 ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LIVERPOOL Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

   Πολύ κοντά στην LIVERPOOL βρίσκεται ο ταλαντούχος νεαρός μεσοεπιθετικός της ομάδας μας Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος . Ο παίχτης αναχωρεί σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου για το μεγάλο βρετανικό λιμάνι και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του εκεί εφ’ όσον περάσει τις ιατρικές εξετάσεις .

    Ο τεχνικός των «κόκκινων» Ρ.Μπενιτεθ περιμένει τον νεαρό Λάζαρο για να τον εντάξει στο δυναμικό της L.F.C. και όχι για να δοκιμαστεί όπως πολλοί νομίζουν .
Ο παίχτης που θα πετάξει από Αθήνα μέσω Άμστερνταμ για το Μάντσεστερ όπου θα τον περιμένει άνθρωπος για να τον μεταφέρει οδικώς στο ANFIELD απ΄ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν εξασφάλισε το Ο.Κ. των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αφού μετά την άρνηση του Κώστα Ιωσηφίδη πήρε άδεια από την σημαία ...

   Σίγουρα η όλη ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος αφού δεν αποκλείεται οι δυο πλευρές να οδηγηθούν σε δικαστικές διαμάχες και να προσφύγουν στις αρμόδιες υπηρεσίες της FIFA και της UEFA.
Πάνω – κάτω 300.000€ και ένα φιλικό ματς στην ΤΟΥΜΠΑ θα προσφέρουν οι «κόκκινοι» και σίγουρα η προσωρινή διοίκηση του ΠΑΟΚ θα έχει μεγάλο πονοκέφαλο για το ποια απόφαση θα πάρει αφού κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ και τον παίχτη να χάσει και να μην πάρει ούτε φράγκο .

   Από την άλλη υπάρχει και το λεγόμενο πρεστίζ που μιλάει για τιμωρία του παίχτη με χρηματικό πρόστιμο και πιθανή διακοπή συμβολαίου . Και ποιος αλήθεια φταίει για την όλη καφενειακή κατάσταση ?
Και τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι της προσωρινής διοικούσας επιτροπής με τα ήδη πάμπολλα προβλήματα που έχουν στο κεφάλι τους ? Μαχαιριές από παντού λοιπόν στο σώμα του ΠΑΟΚ , με τα’ αρπαχτικά όρνεα να «κόβουν» βόλτες στον ουρανό της ΤΟΥΜΠΑΣ ...


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]