Τελευταία Ενημέρωση 17/07/06
17-07-2006 Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

  Ντόρος έγινε με την δήλωση – προσφορά του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Πανόπουλου για φιλικό και μίνι – προετοιμασία της ομάδας μας στα Πηγάδια της Ξάνθης .
Το ότι ειρωνεύτηκε τον ΠΑΟΚ κτλ.

  Προσωπικά επειδή δεν φοράμε παρωπίδες και ξέρουμε να αναγνωρίζουμε κάποιες αξίες δεν πρόκειται με την σειρά μας να επιτεθούμε , ούτε φραστικά κι ούτε με άλλο τρόπο , στον άνθρωπο που κατά καιρούς με τις δηλώσεις του έχει υμνήσει τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και την δυναμική του . Ας τα θυμούνται αυτά όσοι βιάζονται να κράξουν και να βγάλουν λάθος συμπεράσματα .

Είναι φυσικό ο Πανοπουλος να βάζει πρώτα απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας του και αυτό το αναγνωρίζουμε και το καταλαβαίνουμε αφού κι εμείς πράττουμε ανάλογα για την δική μας ομάδα!
Το ότι εκφράστηκε όμως πολλές φορές θετικά για τον ΠΑΟΚ και ειδικά για τον κόσμο του δεν πρέπει να το ξεχνάνε κάποιοι και να μην κλείνουμε τις όποιες πόρτες φιλίας αλλά και συμφέροντος βρίσκονται ανοιχτές για τον ΠΑΟΚ στις δύσκολες ώρες που περνάει ο σύλλογος μας . Ούτε ντροπή είναι ούτε υποτιμητικό.

Άλλα πράγματα έφεραν την ομάδα μας στο κατώφλι του εξευτελισμού το οποίο σαν ΛΑΟΣ τουλάχιστον δεν πρόκειται να διαβούμε .


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]