Τελευταία Ενημέρωση 19/04/06
19-04-2006 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Χίλιους δυο αρνητικούς και μη κολακευτικούς χαρακτηρισμούς μπορεί να αποδώσει οποιοσδήποτε στον κ.Γούμενο με αφορμή την μέχρι τώρα θητεία του στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πρέπει όμως να παραδεχτούμε όλοι πως αποδεικνύεται και "μέγα γατόνι" αφού έχει ξεκινήσει την υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών λίγο μετά τα Χριστούγεννα και αισίως την έχει φτάσει στο Πάσχα.
"Σήμερα πουλάω , αύριο πουλάω , σε 2 μέρες τελειώνω , την άλλη εβδομάδα έρχεται ο επενδυτής , έχω προτάσεις και από άλλους ενδιαφερόμενους , ο Κατσαρής είναι το εμπόδιο κ.α." ήταν οι φράσεις που κοίμισαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ και αποπροσανατόλισαν έντεχνα τα Μ.Μ.Ε. που ουδένα δόλο τους καταλογίζουμε.

Είχαμε επισημάνει εδώ και αρκετό καιρό (βλέπε άρθρο 23-03-2006 ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ) πως ο αγρινιώτης μεγαλοπαράγοντας κερδίζει χρόνο , ολοένα και περισσότερο. Έχοντας ως συμβούλους τον εξ Αθηνών Βίκτορα και τον «αιώνιο παράγοντα» σκύλο του Βίκτορα οδήγησε το παιχνίδι εκεί που ήθελε.Μέχρι και το σημείο να μας βάλει να μαλώνουμε μεταξύ μας για το αν ο Α.Σ. ΠΑΟΚ θα πρέπει να παραδώσει το γήπεδο στην KGB η όχι.λες και χάθηκαν οι άλλοι επίδοξοι αγοραστές για την ΠΑΕ που έθεταν την υπόθεση γήπεδο σε λογικά πλαίσια εκμετάλλευσης και όχι με το καλημέρα "φέρτε τον ΠΑΟΚ όλο."

Στις προτάσεις Ψωμιάδη της ΑSPIS ,Μαμιδάκη και των άλλων ενδιαφερόμενων ελίχθηκε με περίσσια μαεστρία και πονηριά ανακαλύπτοντας κάποιους εφοπλιστές – φαντάσματα.

Χάρη στο φιλότιμο των ποδοσφαιριστών και μόνο η ομάδα βγήκε στην Ευρώπη , έστω και σ’ αυτό το ρημάδι το UEFA, και ο κ. Γούμενος νομίζει ότι πήρε κι άλλη παράταση.Και λεμε νομίζει γιατί είναι θέμα ημερών , αν όχι ωρών , το ξέσπασμα των απλήρωτων ποδοσφαιριστών που τους οφείλονται ουκ ολίγα.

Μετά από σεργιάνι εβδομάδων και παρακαλετά στις πιάτσες των τοκογλύφων της Αθήνας ο πρόεδρος γύρισε με κάποια χρήματα (ελάχιστα φυσικά ) για να δώσει έναντι .. Πραγματικά ψίχουλα μπροστά στα τεράστια χρέη και το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα θα γίνει μεγάλο κουβάρι.Το θαύμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου έγινε πριν 2006 χρόνια.Στον ΠΑΟΚ των Γούμενου και Παγώνη που που ονειρεύονται το "μάνα εξ ουρανού" και ψάχνουν να βρουν πως στα χρόνια του Ιησού τα καρβέλια και τα ψάρια πολλαπλασιάσθηκαν , θαύματα δεν γίνονται. Πάθη και μόνο Πάθη , σαν την μεγάλη Εβδομάδα των Παθών που διανύουμε.


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]