Τελευταία Ενημέρωση 14/04/06
14-04-2006 ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή στην ΤΟΥΜΠΑ και παρά την αποχή των Συνδέσμων και την απουσία όλων των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ , αρκετές χιλιάδες βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου δίνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο μια ακόμα μικρή έστω οικονομική ανάσα και λίγο πριν το αναπόφευκτο ξεψύχισμα στον κ. Γούμενο.

Έτσι έκριναν ,έτσι έπραξαν και δεν θα σταθούμε σ’ αυτό.Δεν γίνεται να βγάλουμε το οποίο μυαλό διαθέτει ο καθένας από αυτούς που πήγαν στην ΤΟΥΜΠΑ από το κεφάλι τους και να τοποθετήσουμε μέσα το δικό μας.

Ούτε σταθήκαμε εμπόδιο να πάει κάποιος από όλους αυτούς στο γήπεδο.
Θα σταθούμε και θα επιμείνουμε όμως στην ξετσιπωσιά , ρουφιανιά , ηλιθιότητα και ίσως προδοσία ορισμένων που δεν σεβάστηκαν τον αγώνα μας για αποχή.
Ας πήγαν στο γήπεδο ,δεν μας πείραξε τόσο.Όχι όμως ρε αχαρακτήριστοι να βάζετε και πανό στα κάγκελα. Λίγο ντροπή ρε σεις!
Με τον Ολυμπιακό είδαμε το πανό της Θάσου και 2-3 χωριών ακόμα.
Με την ΑΕΚ η κατάσταση χειροτέρεψε.Είδαμε πανό από:
Πυλαία
Βόλο
Κρόκο
Βελβεντό
Κατερίνη
Έδεσσα
Κουφάλια
Λάρισα
Καλαμάτα
και Μακροχώρι.
Με την έναρξη του αγώνα "κατέβηκαν" τα πανό της Κατερίνης , Κουφαλίων και Λάρισας που ανήκουν στην οικογένεια των ΒΟΡΕΙΩΝ και αφού προηγουμένως είδαμε τον Φώτη έξω από το γήπεδο και στο μέρος που παρακολουθήσαμε τον αγώνα να ουρλιάζει στο τηλέφωνο βάζοντας τα με τους υπευθύνους των 3 αυτών συνδέσμων.Αργότερα μάθαμε πως τα πανό αναρτήθηκαν από ανενημέρωτα (αλήθεια μετά από τόσο αγώνα που κάνουμε υπάρχουν ανενημέρωτα μέλη ;) μέλη και κατέβηκαν αμέσως μετά την παρέμβαση του ανθρώπου που ουσιαστικά ίδρυσε τους ΒΟΡΕΙΟΥΣ.Θα δικαιολογήσουμε και το πανό της Έδεσσας "ΜΑΚΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ" που αναφερόταν σ’ ένα ΠΑΟΚτσάκι που έφυγε ..

Για όλους τους άλλους τα σχόλια περιττεύουν.Συγχαρητήρια παιδιά. Την επόμενη φορά δώστε και «δανεικά» στον Γούμενο , τα χρειάζεται για να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο.Ολοι εσείς οι ΥΠΕΡ-ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που αγαπάτε τον ΠΑΟΚ θεωρητικά περισσότερο από εμάς και που δεν μπορείτε να ζήσετε Κυριακή χωρίς ΠΑΟΚ.

Αλήθεια όλοι εσείς θα έρθετε και την Κυριακή με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ;
Ναι ;
Για να σας δούμε ..

Κοιτάξτε μόνο να είστε φρόνιμοι γιατί τώρα που απουσιάζαμε εμείς με την ΑΕΚ πάλι κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για κροτίδες , ρίψη αντικειμένων , υβριστικά συνθήματα κλπ

Μπράβο ρε αλάνια , ντερβίσια ..[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]