Τελευταία Ενημέρωση 12/04/06
12-04-2006 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Δύσκολα τα πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ με την όλη κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση στον οικονομικό τομέα.Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι άκρως στριμωγμένοι οικονομικά με τα περιθώρια να στενεύουν μέρα με την μέρα. Περίπτωση ταμειακής τακτοποίησης των μεγάλων οφειλών που έχουν συσσωρευτεί από πλευράς ΠΑΕ δεν υπάρχει και οι παίχτες μέσα στα αποδυτήρια κοιτάζονται στα μάτια μεταξύ τους.

Προς τιμήν τους και με την προτροπή των 3 αρχηγών αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία παιχτών , προς το παρόν δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα αφού θεωρούν πρωταρχικό σκοπό την εξασφάλιση της εξόδου της θέσης που οδηγεί στο κύπελλο UEFA.Σίγουρα είναι κατάντια για τον μεγάλο ΠΑΟΚ να μιλάμε για κάτι που πάντοτε στην ιστορία του Δικέφαλου του Βορρά ήταν δεδομένο (θέση που οδηγεί στο UEFA) καθώς οι στόχοι στην αρχή κάθε χρονιάς ήταν μεγαλύτεροι.

Όπως και να έχει το θέμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εξάντλησαν πλέον τα όρια της υπομονής τους αφού έχουν να λαμβάνουν δόσεις ακόμα και από το 2005 ενώ από τις εφημερίδες μάθαμε πως μόλις χτες πληρώθηκαν τον μισθό Φεβρουάριου.

Πιστεύουμε πως εφ’ όσον η ομάδα εξασφαλίσει και μαθηματικά την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη αμέσως θα είναι θέμα ημερών η ωρών να ξεσπάσει κύμα προσφυγών.

Μιλάμε για μεγάλο παλιρροϊκό κύμα , πραγματικό τσουνάμι ,που αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα θα οδηγήσει στην διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Και η περίπτωση αυτή είναι τόσο κοντά . Ακόμα και την Κυριακή που τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής του πρωταθλήματος ξεκαθαρίζουν πολλά.
Και μετά τι έχουμε ; Προσφυγές παιχτών κ. Γούμενε!

Ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι σου.Ο μεγαλύτερος ίσως μοχλός πίεσης.
Πολλά τα εκατομμύρια των οφειλών προς τους παίχτες.Βαρέθηκαν και αυτοί να περιμένουν να μάθουν για το τι γίνεται με το ιδιοκτησιακό. Σίγουρα δεν πρόκειται κανείς να τους κατηγορήσει . Κουράστηκαν και αυτοί τόσο καιρό με τα ψέματα της διοίκησης ,τις ακάλυπτες επιταγές , τις αναβολές πληρωμής των δόσεων.

Θα κάνουν το καθήκον τους και μετά .. Γι’ αυτό και εμείς ουρλιάζουμε τόσο καιρό περισσότερο από τον καθένα να τελειώσει το θέμα της μεταβίβασης γιατί το καλοκαίρι θα είναι αργά για δάκρυα.

Πολύ αργά κ. Γούμενε.

[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]