Τελευταία Ενημέρωση 12/04/06
12-04-2006 ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!

Έφαγαν τα μούτρα τους οι συμπολίτες.Ο ένας πριν λίγο καιρό στην Ρώμη , ο άλλος χτες στο Σαρλερουά του Βελγίου. Εμάς δεν μας καίγεται καρφί και πραγματικά δεν ασχολούμαστε. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ούτε χαρήκαμε , ούτε λυπηθήκαμε. Κακώς κάποιοι δικοί μας ΠΑΟΚτσήδες παρασύρονται και παίρνουν μέρος σε ραδιοφωνικές αντιπαραθέσεις και ανταλλαγές SMS για να "πειράξουν" τους .. "άλλους"!

Λέμε τους "άλλους" και όχι τους αντιπάλους γιατί για μας προσωπικά , οι συγκεκριμένοι δεν υπάρχουν σαν αντίπαλοι!
Γι’ αυτό και δεν ασχολούμαστε με κανέναν τους εκτός φυσικά εάν προκληθούμε.(Βλέπε άρθρο της 9/3/06 – Εβραϊκή πρόκληση)

Έχουμε ένα σωρό δικά μας προβλήματα να λύσουμε και δεν έχουμε ούτε τον χρόνο αλλά ούτε και την διάθεση να ασχολούμαστε με γελοιότητες και αστείες αντιπαραθέσεις.
Εξάλλου δεν έχουμε δώσει το δικαίωμα κανείς να μας κατηγορήσει γι’ αυτό καθώς η σοβαρότητα αλλά και το ήθος που διακρίνει το προφίλ της συντακτικής ομάδας του site www.northerners.gr δεν έχει δώσει λαβή για αρνητικά σχόλια.
Εμείς μόνο με ΠΑΟΚ ασχολούμαστε!

Ας κοιτάξουμε καλύτερα τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που κάθε μέρα περιπλέκεται ακόμα και περισσότερο , που είναι και το θέμα που μας καίει άμεσα , και ας αφήσουμε τους γείτονες που ταξίδεψαν στην Ιταλία και Βέλγιο να λύσουν τα δικά τους προβλήματα στα καφενεία στις συγκεκριμένες γειτονιές και στους μαχαλάδες της πόλης μας.


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]