Τελευταία Ενημέρωση 06/04/06
06-04-2006 ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ "3",ΔΥΟ!

Από την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστή η μείωση της ποινής που είχε επιβληθεί στον ΠΑΟΚ μετά τα συμβάντα της ΤΟΥΜΠΑΣ στο ματς με τον ολυμπιακό. Μείωση του χρηματικού προστίμου αλλά και της ποινής των 3 αγωνιστικών σε 2.

Και φυσικά όλα αυτά δεν έγιναν από τους υδροκέφαλους της Αθήνας με γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν μόνο με το ποιος θα τερματίσει στη δεύτερη προνομιούχο θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στα προκριματικά του Champions league.Εμάς ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος θα βγει δεύτερος ,όπως ποσώς μας ενδιαφέρει που το φετινό συνοθύλευμα – δημιούργημα των Γούμενου και Παγωνη έχει 3 συνεχόμενες νίκες με την παρέα των ουραγών της βαθμολογίας (Πανιώνιος,Καλλιθέα,Ακράτητος).

Δεν τρώμε τον "παπά" και δεν σπάμε την αποχή ,εκτός αν ..Ξεκινήσαμε προ πολλού έναν αγώνα για ν’ αλλάξει ο ΠΑΟΚ ιδιοκτησιακό καθεστώς και δεν πρόκειται να τον σταματήσουμε μέχρι να γίνει η οριστική μεταβίβαση των μετοχών. Το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε και γι’ αυτό δεν πρόκειται με αυτήν την κατάσταση να είμαστε την Κυριακή στο γήπεδο. Εξάλλου έχουμε γνωστοποιήσει τις θέσεις μας.

Όσο για τους υπερΠΑΟΚτσήδες που έμμε σα απειλούν τους οργανωμένους που θ’ απέχουν ,ένα έχουμε να πούμε που έχει σχέση και με την μείωση της ποινής.
Θα μας κάνετε τα "3" , ΔΥΟ!!!!


[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]