Τελευταία Ενημέρωση 31/03/06
31/03/2006 PAOK TELEPHONY
Τι είναι τελικά η περιβόητη αυτή PAOK TELEPHONY;
Σίγουρα είναι ένας από τους χορηγούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας μηνιαία εισρέουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σύμφωνα με το συμβόλαιο της χορηγίας 40 έως 50 χιλιάδες €.
Εάν κανείς το πολλαπλασιάσει επί του 12 μας δίνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ,έτσι δεν είναι κύριε Γούμενε;

Ποιων συμφερόντων όμως είναι η PAOK TELEPHONY και σε ποιων τις τσέπες μπαίνουν τα χρήματα του φίλαθλου – κοσμάκη;
Έχει τελικά σχέσεις με την Vodafone ,την intracom h κάποια άλλη εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη;
Είναι κυπριακή εταιρεία της οποίας μετοχές έχει ο Σωκράτης Κόκκαλης ;

Είναι σίγουρα πολλά τα ερωτηματικά ,όπως πολλά είναι τα ερωτήματα του φίλαθλου κόσμου του ΠΑΟΚ για το αν θα πρέπει να συμπληρώσει αίτηση εγγραφής στην εν λόγω εταιρεία που οφείλουμε να ομολογήσουμε πως παρέχει στον πελάτη - συνδρομητή ίσως τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Πολλά έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα και επειδή δεν μας αρέσει να παίρνουμε φτυάρι και να θάβουμε οτιδήποτε και οποιονδήποτε χωρίς αποδείξεις η χωρίς να τεκμηριώνουμε τις απόψεις μας θα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αποψινή τηλεοπτική εκπομπή (Παρασκευή 31-03-06 και ώρα 23:00 ) των PAOK FANS (ΒΟΡΕΙΟΙ – ULTRAS) στην Εγνατία ΤV όπου καλεσμένος θα είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας της PAOK TELEPHONY στην Θεσσαλονίκη κ. Αλεφασίδης Κωνσταντίνος.

Τον κύριο Αλεφασίδη τον οποίο γνωρίζουμε εδώ και μια δεκαπενταετία τουλάχιστον μια και έχει παρελθόν στο συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟΚ (κατά κόσμο Ντίνος τρελάκιας ) ως μέλος του ΣΦ ΠΑΟΚ Αμπαλαέα θα «ανακρίνει» ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής PΑΟΚ FANS Γιώργος Ντικμπασάνης.
Ο καθένας ας βγάλει μόνος του τα συμπεράσματα του.[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]