Τελευταία Ενημέρωση 27/03/06
27-03-2006 ΣΟΡΙΝ ΜΑΤΕΙ

Πρωτοφανής ξεφτίλα για τον ΠΑΟΚ η σύλληψη του προπονητή του μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ ,μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Δεν θα εξετάσουμε ποιος έφταιγε και ποιος δεν έφταιγε , ποιος προκάλεσε και ποιος δεν προκάλεσε , ποιος έκανε χειρονομίες και ποιος όχι.

Συμβαίνουν άλλωστε αυτά στα γήπεδα και στα αποδυτήρια και είναι «ποδοσφαιρική κυριακάτικη ρουτίνα» όπως δήλωσε και ο Μπέος του Πανιωνίου μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στους διαδρόμους αποδυτήριων του Παγκρήτιου στο ημίχρονο του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Εκεί δεν είδαμε να συλλαμβάνουν ούτε τον Μύρων Σηφάκη, ούτε τον Αχιλλέα Μπέο και φυσικά δεν μας ενδιαφέρει κιόλας τι έγινε η τι θα γινόταν ,αλλά αναφέραμε το παραπάνω συμβάν για να δείξουμε τις δυο όψεις και να καταλάβουν επιτέλους πόσο μικρό κατάντησαν τον ΠΑΟΚ κάποιοι και πόσο ξέφραγο αμπέλι έχει γίνει η ΤΟΥΜΠΑ. (Για την στάση της ΕΛ.ΑΣ και τα όσα γίνονται εξαιτίας της στην ΤΟΥΜΠΑ εις βάρος του ΠΑΟΚ θα μιλήσουμε άλλη φορά).

θα σταθούμε στο ότι ήρθε από την Αθήνα «ο μπαρμπαδάκος με τα φροντιστήρια» όπως αποκαλούν στην Αθήνα τον πρόεδρο της Καλλιθέας ,για να περάσει ένα όμορφο week-end στην Θεσσαλονίκη και ήρθε στην ΤΟΥΜΠΑ να παρακολουθήσει τον αγώνα κλεισμένος στην σουίτα παρέα με 3 διαλεγμένες «καλλιτέχνιδες» μαθήτριες του λες και πήγε να δει προβολή ταινίας σε ροζ σινεμά.
Και κατέβηκε ο μπαρμπαδάκος στ αποδυτήρια να κάνει και μανούρα.Δεν μας νοιάζει τι ανοιχτούς λογαριασμούς έχει ο Σαλευρής με τον προπονητή της ομάδας μας και το ποιος η καλύτερα το ποιοι φταίνε γι αυτή την ιστορία είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.Απαγορεύεται όμως στην ΤΟΥΜΠΑ να γίνονται αυτά που έγιναν.
Να υποδεικνύει ο Σαλευρής στους αστυνόμους κι αυτοί να εκτελούν .. να φεύγει ο Ντουμιτρέσκου ο προπονητής του ΠΑΟΚ αντί με το πούλμαν της ομάδας η με το αυτοκίνητο του σαν κύριος ,με την συνοδεία αστυνομικών και να στριμώχνεται στο πίσω μέρος του Ε.Α. 23388 περιπολικού ανάμεσα σε όργανα της τάξης και να οδηγείται στο Α.Τ. Τούμπας.
Να γίνονται όλα αυτά και από πλευράς ΠΑΕ να γίνονται υποτονικές κινήσεις αντίδρασης.Να συλλαμβάνεται ο προπονητής της ομάδας σου λες και είναι ο ομοεθνής του Ρουμάνος εγκληματίας κακοποιός Σορίν Ματέι!
Ήταν μεγάλη ήττα για τον ΠΑΟΚ η σύλληψη του προπονητή του και εκ των υστέρων στο τμήμα εμφανίστηκαν ο νομικός κύριος Στάμος ο παραιτηθείς Νίκος Παπαβραμίδης (μπράβο του αν και δεν είχε καμία αρμοδιότητα) ο Κώστας Ιωσηφίδης και ο του γραφείου τύπου Κυριάκος. Συγχαρητήρια σε όλους.
Άντε και την επόμενη φορά στις φύλακες Διαβατών ..

Υ.Γ. Ξεχάσατε να του φορέσετε και χειροπέδες!

[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]