Τελευταία Ενημέρωση 23/03/06
23-03-2006 PAOK MASTERCARD

Μας πρήξανε όλο το καλοκαίρι το τμήμα marketing της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι τραπεζίτες της CITIBANK για να γίνουμε κάτοχοι της PAOK MASTERCARD.
Η αλήθεια είναι πως με τόσο «παπά» και πρόλογο κατά την προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας και τα πλεονεκτήματα των άτοκων δόσεων αρκετοί φίλαθλοι τσίμπησαν και πήραν την εν λόγω κάρτα.

Στην αρχή παρέλαβαν λοιπόν την προσωρινή κάρτα του λεγόμενου πλαστικού χρήματος με το λογότυπο της τράπεζας και με την υπόσχεση πως σε ένα η το πολύ δυο μήνες θα λάμβαναν και την κανονική PAOK MASTERCARD με τυπωμένο το σήμα της αγαπημένης μας ομάδας. Όλα αυτά φθινόπωρο του 2005.
Πέρασαν όμως 6 ολόκληροι μήνες ,φτάσαμε άνοιξη του 2006 και οι μισοί τουλάχιστον δεν έχουν λάβει ακόμα την κανονική κάρτα με το έμβλημα του ΠΑΟΚ.
Για τόσο «γράψιμο» μιλάμε.

Πήραμε να μάθουμε τους λόγους της καθυστέρησης στο τηλέφωνο 8015001926 που βρήκαμε στην ανάλογη διαφήμιση στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μας παρέπεμψαν σε ένα άλλο τηλέφωνο της CITIBANK όπου με την σειρά τους δήλωσαν άγνοια επί του θέματος και μας παρέπεμψαν σε νέο τηλεφωνικό νούμερο όπου η υπάλληλος ακούγοντας για PAOK MASTERCARD δήλωσε και αυτή αναρμόδια και μάλιστα νευρίασε.
Νευριάσαμε λοιπόν και εμείς και αφού η μαντμαζελίτσα άκουσε για τα καλά , τα «γαλλικά» της ,κλείσαμε το τηλέφωνο έχοντας πάρει την απόφαση μας.
Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε ανανέωση της συγκεκριμένης κάρτας και φυσικά ούτε να την χρησιμοποιήσουμε από εδώ και στο εξής.
Απευθυνθήκαμε μετά και στα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 2310/950950 αλλά και εκεί η τηλεφωνήτρια δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθώς δεν υπάρχει αρμόδιος υπάλληλος .Την ίδια ώρα καθημερινά βλέπουμε στις τηλεοπτικές διαφημίσεις η ίδια τράπεζα να προβάλει μόνο την OΛYMΠIAKOΣ VISA CITIBANK.Διαφήμιση στο φουλ για τις κάρτες του ολυμπιακού και θάψιμο της φτωχής PAOK MASTERCARD και του πρεστιζ του ΠΑΟΚ.
Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι εκεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που βλέπουν τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ σαν μια γρήγορη αρπαχτη και τίποτε άλλο[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]