Τελευταία Ενημέρωση 13/03/06

13-03-2006 ΤΟΡΠΙΛΗ ΠΡΟΣ «ΑΣΠΙΣ»

Θα είμαστε σύντομοι και περιεκτικοί με απλή τοποθέτηση .Τόσο καιρό όλοι έψαχναν στον ορίζοντα αγοραστή για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να σηκωθεί να φύγει ο κ.Γούμενος.
Βρέθηκε ο αγοραστής , σοβαρός αγοραστής και με τεράστιο όνομα στον ελληνικό οικονομικό κλάδο του είδους . Με κύρος και αναγνώριση στην αγορά ,τεράστια φήμη και πελατεία και με παχύς τίτλους στο χρηματιστήριο αλλά και στις ελληνικές και διεθνείς οικονομικές εφημερίδες .
Ένα Όνειρο αρχίζει να γεννιέται μέσα στο μυαλό κάθε απελπισμένου πλέον οπαδού του ΠΑΟΚ . Στην φουρτούνα που περνάει το σαπιοκάραβο του ΠΑΟΚ έχοντας στο πηδάλιο τον καημένο καπετάν Γιάννη και την ώρα που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο εκπέμποντας S.O.S. από τον δύστυχο κοσμάκη που σε καμία περίπτωση δε θέλει να πνιγεί μαζί με το όραμα του για έναν ΠΑΟΚ περήφανο , κάποιοι ρίχνουν τορπίλη εναντίον του θωρηκτού που σπεύδει για βοήθεια .
Κάποιοι που πριν ένα χρόνο θέλησαν να επιβιβάσουν στο σκάφος του ΠΑΟΚ κάποιους Σύριους λοστρόμους και μούτσους , κάποιους παπατζήδες και απατεώνες που ευτυχώς έγιναν έγκαιρα αντιληπτοί και πήραν γρήγορα δρόμο σαν σύγχρονοι πειρατές .
Το μήνυμα είναι ένα και είναι απλό προς αυτούς που έριξαν την τορπίλη . Κύριοι κυκλοφορούν και αντιτορπιλικά στο χώρο και αν τύχει αμολάνε και καμιά βόμβα βυθού . Γι αυτό προσέξτε μην πιάσουμε όλοι μαζί πάτο .
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεση και όχι μακροπρόθεσμη λύση . Τώρα που το καράβι βουλιάζει ..
Ας τους αφήσουμε πρώτα να μιλήσουν τον Ψωμιαδη και τον κάθε Ψωμιαδη και να δούμε τι έχουν πρώτα να πούνε . Βρέθηκαν κάποια στοιχεία εναντίον τους . και για ποιον δηλαδή σε αυτόν τον κόσμο αν ψάξουμε δεν θα βρούμε κάτι εναντίον του ;
Τον Κοκκαλη εδώ και 10 χρόνια τον πυροβολανε και έχουν τόμους με στοιχεία εναντίον του . και τι έγινε ;
Ας τους αφήσουμε να κάνουν τις προτάσεις τους και μετά ας κρίνουμε.
Μην είμαστε στημένοι στην γωνία και βαράμε με τις πέτρες όποιον τολμήσει να ξεπροβάλει ..

[Eπιστροφή στα Αρθρα] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]