Τελευταία Ενημέρωση 09/03/06

09/03/06 Ο ΧΟΡΟΣ του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

Μια πολύ καλή , διασκεδαστική και με πολλές εκπλήξεις βραδιά προσέφερε η χοροεσπερίδα του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου σε κέντρο διασκέδασης λίγο έξω απο την Βέροια. Όσοι παραβρέθηκαν θαύμασαν μια ασπρόμαυρη πραγματική οικογένεια της τοπικής κοινωνίας και κατάλαβαν γιατί η Βέροια αποτελεί ασπρόμαυρο κάστρο όλα αυτά τα χρόνια καθώς και το καμάρι του συνδεσμιακού κινήματος του ΠΑΟΚ στην επαρχία . Τα παιδιά γιόρτασαν τα 16 χρόνια επίσημης λειτουργίας του Συνδέσμου αν και γραφείο λειτουργούσε ανεπίσημα όμως απο το 1984, επί εποχής του συγχωρεμένου Γιώργου Μεταλλίδη.

Εντυπωσιακή η βραδιά η οποία απέκτησε ξεχωριστή ατμόσφαιρα με την παρουσία γειτονικών συνδέσμων του ΠΑΟΚ αλλά και πολυμελών αντιπροσωπειών απο Σ.Φ.ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης. Έδωσαν παρών οι Σ.Φ. ΣΥΚΕΩΝ ΄΄ΒΟΡΕΟΙ’’, ULTRAS , ΘΥΡΑ 4 , ΒΟΡΕΙΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ , CLUB ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ , ΦΟΥΤΡΕ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ και πλήθος κόσμου. Απο τα αξιοσημείωτα της βραδιάς η ταυτόχρονη παρουσία στον ίδιο χώρο (καιρό είχαμε να το δούμε και ίσως να μην έγινε ποτέ ) των επώνυμων οπαδών του ΠΑΟΚ (κατά σειρά ηλικίας ) Φάνη Μπατούκου ( ΣΥΚΕΩΝ ΄΄ΒΟΡΕΟΙ’’ ) , Τάσου Καναράκη ( ΘΥΡΑ 4 ) , Φώτη Κυριακόπουλου ( ΒΟΡΕΙΟΙ ) και Γιώργου Τιγκμπασάνη ( ULTRAS ). Σίγουρα ήταν μια πραγματικά εντυπωσιακή βραδιά . Απο την διοίκηση του Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ τιμήθηκαν κατά σειρά οι εξής :

- Ο γνωστός 78χρονος φίλαθλος ΄΄Μπάρμπα-Νίκος’’ απο την ΤΟΥΜΠΑ ΚΙΛΚΙΣ για τις συμμετοχές του στο ΕΞΠΡΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ .
- Ο Προπονητής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και ασπρόμαυρων αισθημάτων κ.Γιώργος Κικερίδης για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
- Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νύν της Βέροιας Πέτρος Κανακούδης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος νέων με την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ το έτος 2003.
- Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ , Ράντε Πάστριτσα για την συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το έτος 1985.
- Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της β’ ομάδας του ΠΑΟΚ Κυριάκος Αλεξανδρίδης για τον ίδιο λόγο.
- Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης για την συμμετοχή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2001.
- Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κυριάκος Τοχούρογλου για την συμμετοχή του στις κατακτήσεις των κυπέλλων Ελλάδος τα έτη 2001 και 2003.

Για τον όγδοο και τελευταίο βραβευθέντα του οποίου η βράβευση προκάλεσε συγκίνηση στον ίδιο , σε αυτόν που έκανε την απονομή της πλακέτας αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους παραθέτουμε αυτούσια τα λόγια του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου Κώστα Κακαβέλα πριν την απονομή : ‘’Και όπως συνηθίζεται τα καλύτερα μένουν για το τέλος. Την τελευταία πλακέτα έχουμε επιλέξει να την απονείμουμε στον άνθρωπο ο οποίος έχει δώσει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και για τον Σύνδεσμο της Βέροιας ο οποίος λειτουργεί επίσημα απο το 1984, τον άνθρωπο που αν δεν ήταν αυτός πολύ πιθανόν να μην βρισκόμασταν και εμείς απόψε εδώ πέρα. Τον άνθρωπο που αν και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη παραμένει στις καρδιές όλων μας ως ο ένας και μοναδικός πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ απο το Σύνδεσμο μας , τον Φώτη Κυριακόπουλο.

[Eπιστροφή στις Ανακοινώσεις] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]