Τελευταία Ενημέρωση 04/10/06

04/10/2006 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ


Σχετικά με την επετειακή εκδρομή του «ΕΞΠΡΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ» στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 80 χρόνων ιστορίας του ΠΑΟΚ , ενημερώνουμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας στην Βασιλεύουσα πως η αναχώρηση θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου και η επιστροφή αργά το βράδυ της Κυριακής 12 Νοεμβρίου (για να μπορούν όσοι δουλεύουν Δευτέρα πρωί να επιστρέψουν έγκαιρα και κανονικά στις εργασίες τους ) .
Θα πραγματοποιηθούν 2(δυο) διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κων/πολης , ενώ το πρόγραμμα που θ’ ακολουθήσουμε δεν θα έχει καμία σχέση με τα συνήθη προγράμματα των ταξιδιωτικών πρακτορείων και περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις και συγκίνηση …
Έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο σε ημερομηνία και ώρα εντελώς διαφορετική από αυτήν που γράφτηκε λανθασμένα στον γραπτό τύπο της πόλης την περασμένη εβδομάδα και που θα γίνει γνωστή όταν ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα και η τιμή της εκδρομής στους συμμετέχοντες την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου . Λίγες μέρες πριν θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα αστραπιαίο ταξίδι των διοργανωτών και υπευθύνων της εκδρομής για την τακτοποίηση και των τελευταίων λεπτομερειών για την εξόρμηση του Νοεμβρίου .
Οι εγγραφές θ’ αρχίσουν το απόγευμα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου στις 18:00 . Ο αριθμός των συμμετοχών δεν θα είναι ανεξέλεγκτος καθώς υπάρχει όριο αφού οι προεγγραφές έχουν ήδη καλύψει το 34% του συνολικού αριθμού των φίλαθλων – εκδρομέων που θα ταξιδέψουν .
Πληροφορίες θα δίνονται στο τηλ. 6946878768 και ώρες 18:00 – 23:00 μετά τις 15 Οκτωβρίου .

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.

[Eπιστροφή στις Ανακοινώσεις] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]