Τελευταία Ενημέρωση 25/08/06

25/08/2006 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες μέρες, διαβάζοντας τις εφημερίδες και ακούγοντας τα ραδιόφωνα πληροφορούμαστε ότι ο κ. Ν. Βεζυρτζής, είναι κοντά στο να αναμιχθεί με τα διοικητικά της Π.ΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του, πράγμα το οποίο δεν κατέστη δυνατό. Ενώ 'κλείσαμε' ραντεβού,προς μεγάλη μας έκπληξη και πέντε λεπτά πριν την συνάντησή μας, μας πληροφόρησε πως δεν υπήρχε λόγος συνάντησης μια που είναι ένας απλός φίλαθλος και τίποτα παραπάνω. Νίκο Βεζυρτζή , εμείς επιθυμούμε να παραμείνεις φίλαθλος (την συγκεκριμένη κρίσιμη στιγμή) και να μην γίνεις κυρίως δεκανίκι του Γούμενου-Παγώνη, γιατί γι' αυτό ακριβώς σε προορίζουν.

Τούτη λοιπόν ,την κρίσιμη -για το σωματείο μας- στιγμή δεν θα πράξεις σωστά και θα χρησιμοποιηθείς για δεύτερη φορά (η πρώτη επί Μπατατούδη), στο να γίνεις η ασπίδα των ανίκανων και ύποπτων μεγαλομετόχων.
Εξάλλου, επειδή πιστεύουμε ότι 'φοράς παντελόνια' θα τηρήσεις τις δηλώσεις σου. Και δήλωνες ξεκάθαρα πως δεν επρόκειτο να εμπλακείς στα διοικητικά αν έφευγε ο Σαλπιγγίδης και ως γνωστό ο παίκτης ξεπουλήθηκε.
Για εμάς η μοναδική λύση είναι, η φυγή των Γούμενου-Παγώνη χωρίς την παραμικρή απαίτηση και άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης , ώστε να ξεκαθαρίσει επιτέλους το ομιχλώδες τοπίο στον Π.Α.Ο.Κ. και να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Υ.Γ. Ραντεβού 8 Σεπτέμβρη στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ .
Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας.
Λέμε τέλος στην κοροϊδία ,στα ψέματα, στις απάτες, στους εξευτελισμούς, και στις κλοπές. Επιτέλους, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, αθλητική ηγεσία, δικαιοσύνη πόσο ακόμα θα τους ανέχεσθε?
Ξηλώστε τους !!!
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Μ' ένα σύνθημα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ

ΟΙ ΣYΝΔΕΣΜΟΙ:
Αλεξάνδρειας
Αρσενίου Σκύδρας
ΒΟΡΕΙΟΙ
Β.Ε.Μ
Γιαννιτσών «Το Πατριαρχείο»
Δυτικής Αττικής
Ευόσμου «Lemmy»
Ελευθερούπολης
Επταλόφου
Ηλιούπολης
Καβάλας
Κορδελιού
Καλοχωρίου
Μάλγαρα-Κύμινα
Μακεδόνες
Μηχανιώνας
Νεάπολης «Μπέλλος»
Πτολεμαΐδας «Φούτρε»
Πολίχνης
Πέρα Club
Σοχού
Tούμπας
Ξάνθης
Gypsy Δεδροποτάμου
Reutlingen
Ultras

[Eπιστροφή στις Ανακοινώσεις] - [Επιστροφή στην Αρχική σελίδα]